U19 Edzői beszámoló a Pilis elleni felkészülési meccsről

U19 Felkészülési mérkőzés 

2017.02.04. szombat, Fáy utca, műfüves 13 óra

Vasas Kubala Akadémia - Pilis (felnőtt)  1-2 ( 0-0)

Tomori Z.  -  Kiss B., Takács Zs., Csibra D. - Pápai M. - Rákos B., Rabatin R., Dolhai G., Gál M. - Filipovic M., Erdélyi Zs.  

Cserék: Mráz R., György N.,  Farkas K., Malkócs M. 

Gólszerző: Takács Zs.

Schindler Szabolcs, vezetőedző:

A szerdai mérkőzés után ismét egy felnőtt csapattal játszottunk, akik teljesen más felfogásban fociztak, mint a legtöbb utánpótlás csapat. Az első félidő nagy részében az történt, amit elterveztünk. A háromvédős rendszernek köszönhetően, a megerősített középpályás sor hatékonyan működött. Sok labdát szereztünk a pálya középső harmadában, amiből több szép támadást is vezettünk, de a befejezések nem sikerültek igazán. Sajnos visszatérő hiba, hogy három-négy helyzet kell egy gólhoz, amin mindenképpen változtatnunk kell.

A második félidőben nem úgy teljesítettünk, mint az elsőben. Testközelből tapasztalhattuk, hogy a felnőtt futball legfontosabb eleme a racionalitás. Egy hiba és azonnal hátrányba kerültünk. A bekapott gól után azonnal egyenlíthettünk volna, de ismét nagy ziccerben rontottunk, míg a másik oldalon a Pilisiek betaláltak. Kétgólos hátrányban kezdtünk el igazán focizni, pontrúgásból szépítettünk, majd újabb lehetőségeket puskáztunk el. Sajnos ezen a mérkőzésen sokat hibáztunk azokban a játékhelyzetekben, amik eldöntik a mérkőzések végeredményét. A felnőtt futball egy "más sportág", ott a karakteres játékosok érvényesülnek...

Hajrá Vasas Kubala!

2017.02.06. 09:03

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu