U7 Edzői beszámoló csapatunk Kelen elleni edzőmérkőzéseiről

Edzőmérkőzés

Korosztály: U7 Pasarét

Edző: Sütő Krisztián

Helyszín: Budapest, Mechatronikai Szakközépiskola, terem

Pályaméret: 15x20m 

Játékidő: 1x10perc

Keret:

Piros csapat: Havasi Nándor, Tábor Hunor, Nagy Nicholas, Gábor Edgár, Bozó Rudolf

Csíkos csapat: Bonnyai Bálint, Salamon Adorján, Téglás Donát, Szabó Simon, Peng Jiachen

Mérkőzések:

Vasas "Piros" – Kelen "Zöld"

Vasas "Csíkos" - Kelen "Kék"

Vezetőedző:

Szombat délelőtt az U6-os korosztály után az U7-eseké volt a főszerep a 11. kerületben a Mechatronikai Szakközépiskola tornatermében a Kelen SC ellen. Mind a két csapat 2-2 sorral vágott neki a 10 perces mérkőzéseknek. Először a "Piros" csapat kezdett majd a "Csíkos" következett és így folyamatosan 4 körön át.

Az első meccstől kezdve ez a korosztály ott kezdte el ahol a kisebbek abbahagyták. Gólzáporos mérkőzéseken múlták felül ellenfelüket, szinte esélyt sem adva, hogy ma ki hagyhatja el a parkettet győztesen. Ezt tették mind rengeteg egyéni megoldásokkal és több passzos kombinatív játékkal fűszerezve, melyeket a srácok ösztönösen alkalmaztak. Öröm volt nézni, hogy a mérkőzések alatt felszabadultan, örömmel játszottak és az edzésen gyakorolt elemeket mind visszaláthattam egy-egy szituációban. Külön dicséretet érdemel Havasi Nándi, Tábor Hunor és Peng Jiachen, a mai napon szinte hátukon vitték a csapatot, megannyi szép cselt, labdaszerzést és gólt láthattunk tőlük.

Mindenkinek nagy gratuláció jár a mai teljesítményéért, az összes mérkőzésen egymást buzdítva hajtottak és szerezték meg a győzelmeket egymás után. Külön öröm, hogy ismételten mindenki kivette részét a góllövésből és nem utolsó sorban a védekezésből is. Köszönet a szülőknek, hogy a szombat délelőttöt a focira szánták, senki nem bánhatta, hogy kilátogatott, megannyi látványos megmozdulást láthattunk.

Hajrá Vasas Kubala!

2017.04.12. 12:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu