U9 Ezüstérem a gödöllői tornán

The Ground Juniális Kupa – Gödöllő

Játékosok: Ménesi Kevin, Genye Koppány, Gergely Bence, Dévényi Zsombor, Farkasházy Dániel, Szpodnyi Zsolt, Váczi Lóránt, Szalai Ákos, Barna Boldizsár,

Eredmények:

Vasas KLA (Fáy)-Gödöllő 1-6

Vasas KLA (Fáy)-Kelen 1-1

Vasas KLA (Fáy)-Vác 8-0

Vasas KLA (Fáy)-Kunszentmárton 3-2

Vasas KLA (Fáy)-Kastélydombi SE 2-0

Vasas KLA (Fáy)-Nyírbátor 3-1

Elődöntő: Vasas KLA (Fáy)-Vasas KLA (Pasarét) 1-0

Döntő: Vasas KLA (Fáy)-Gödöllő 0-4

 

Szamosszegi Gábor:

Nem kezdtük jól ezt a tornát, hiszen könnyen megadtuk magunkat a házigazda Gödöllő ellen. Ezt követően azonban úgy teljesítettek a fiúk, ahogy azt vártam. Kelen ellen még csak játékban, a további meccseken - bár ez ebben a korosztályban nem kiemelt szempont -, viszont már eredményességben is megmutatkozott ez. A mérkőzéseken végig domináltunk, folyamatosan nyomást helyeztünk az ellenfelekre és a remek egyéni megmozdulások mellett csapatként is jól funkcionáltunk. Labdaszerzéseket követően gyorsan mentünk támadásokba, de ha nem lehetett előre haladni, akkor ügyesen és türelemmel építkeztünk. Egy edző mindig büszke a csapatára, ha viszontlátja tőlük azokat a dolgokat, amiket a szezon során tanultak. Az elődöntőben Fortuna asszonya a pasaréti bázisunk csapatával hozott össze, amely találkozón mindkét csapatunk kiválóan teljesített. Ellenfelünk többször is kapufát rúgott, nem volt szerencséjük, ám nekünk sikerült az egyik helyzetünket gólra váltani, így az első helyért játszhattunk. Sajnos a döntőben ismét felülmúlt minket a Gödöllő, de nincs bennünk keserűség, hiszen mindent beleadtak a fiúk. Egyébként a legjobb kapus díjat is bezsebeltük, egészen pontosan Ménesi Kevin, hiszen teljesítménye elnyerte a szervezők elismerését is.

A torna méltó befejezése volt ennek a szezonnak, hiszen eszméletlen sokat fejlődtek a gyerekek. De nem csak azokra a srácokra gondolok, akik itt lehettek, hanem azokra is, akik ezúttal nem tarthattak velünk. Büszke vagyok az EGÉSZ CSAPATRA!

Legjobb kapus: Ménesi Kevin

Hajrá Vasas Kubala!

2017.06.13. 10:03

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu