VKLA Felkészülési mérkőzések

 

U19

Vasas Kubala Akadémia – Pénzügyőr 4:0 (1:0)

Fáy utca, műfüves pálya, 2013.01.23. szerda 18:00 óra

Összeállítás:

  1. félidő:

Németh – Tóth, Turi, Rőthy, Marcsek – Kollár, Nagyházi, Cseke – Szedlár, Ádám, Berecz.

  1. félidő:

Németh – Marcsek, Turi, Rőthy, Lesták – Kollár, Vida, Katona – Zoltay, Ádám, Thoma.

Csere:

Tóth – Marcsek helyett, Nagyházi – Rőthy helyett és Szedlár – Kollár helyett a 67. percben

Rőthy – Turi helyett a 89. percben

Gól:

Berecz Zsombor, Kollár Márk, Katona Bence és Ádám Martin.

Tóth Csaba, vezetőedző:

A felkészülés negyedik hetébe érve a Pénzügyőr csapatát fogadtuk, akik az NB III. hatodik helyezettjének mondhatják magukat. Az első félidőt jól kezdtük, agilisan és gyorsan játszottunk. A vendégek pressinget alkalmazva próbáltak labdát szerezni, de a bátor labdakihozatalunk szinte minden esetben működött. Könnyedén eljutva a közép harmadba már nehezebb feladatunk volt, hiszen az agresszív ellenfelünk lezárta a területeket és felvállalva a párharcokat megnehezítette a dolgunkat. Mozgékonyabbak voltunk és a széleken mögéjük tudtunk jó pár esetben kerülni, de a beadások célt tévesztettek. A támadó zónában nem volt elég beinduló ahhoz, hogy a védelmi falra vezető játékosunk választani tudjon. Vagy ha választott, akkor pontatlan volt. A félidő vége felé megszereztük a vezetést, Berecz Zsombi 20 méteres távoli lövése a hálóba csapódott. A labdát 60-40% arányban mi birtokoltuk és a mi akaratunk érvényesült az első félidőben. A második félidőben az öt frissen beálló játékos által sem adtuk lejjebb a nívót. Tovább domináltunk és ismét nálunk volt a játékszer nagyobb részben. Némileg támadóbb szerkezetre váltás sem adott okot, hogy védekezésben gondunk legyen. A labdáinkat sokszor az ellenfél térfelén tudtuk megszerezni. Következett a szép akciók időszaka, melyekből gólokat sikerült elérnünk. Thoma Krisztián labdaszerzését követően Katona Bencét hozta ziccerbe és már kettőre nőtt az előnyünk. Röviddel később Ádám Martin és Kollár Márk összjátéka hozott gólt az utóbbinak. A második félidő felénél visszaálló játékosok továbbra is jó tempót tudtak diktálni. Majd Katona Bence remek keresztlabdájából Ádám Martin bombagólt ragasztott a bal felsőbe. Nagyrészt a mérkőzésen az történt a pályán, amit mi akartunk, és amit elterveztünk. Minden játékos élvezte a pályán eltöltött percét és jó teljesítményt nyújtott. A felmerülő hibákat a megadott út folyamán javítjuk ki.

Gratulálok a játékosoknak!

U18

Vasas Kubala Akadémia – Kecskemét 3:0 (1:0)

Fáy utca, műfüves pálya, 2013.01.24. 15:00 óra

Összeállítás:

 Lékai- Lesták, Faragó, Kis B., Szemerédi- El-Sherif, Kiss G., Simon – Thoma, Fischer, Jákó.

Csere:

Lesták helyett Fazekas, Szemerédi helyett Szemes, Kiss G. helyett Gecse, Simon helyett Nagy, Fischer  helyett Nádházi és Jákó helyett Szénási a szünetben.

Gól: Thoma, Szénási, Jákó

Isa Gábor, vezetőedző:

A mérkőzés első percétől kezdve magunkhoz ragadtuk az irányítást. Mezőnyfölényben játszottunk az egész első félidőben. Az ellenfelünk kontrára rendezkedett be, az egy szem csatárukat próbálták mélységből megjátszani. Az első félidő közepén a mezőnyfölényünket Thoma váltotta gólra. A második félidőt góllal kezdtük, de ezután egészen visszaesett a teljesítményünk. A félidő közepére sikerült rendezni a sorokat és a hajrában egy újabb góllal fölényessé tenni a győzelmünket.

U17

2013.01.24. Fáy utca, 13:00

Vasas Kubala Akadémia - Kecskemét 1:2 (0:1)

1. félidő: Major - Simon, Hesz, Orosz, Baglyas - Tóth, Gálfi, Dorogi - Rabatin, Lénárt, Forgács

2. félidő: Major - Kubicza, Dunai, Béres, Szabó - Dinka B., Vida, Gálfi (Rabatin) - Somogyvári, Husz, Víg

Gólszerző: Dunai

Domján Norbert, vezetőedző:

A heti intenzív edzésmunka meglátszott a csapat teljesítményén, fáradtan és tompán játszottuk le a 90 percet. Kevés helyzetet alakítottunk ki, nem indultunk be az üres területekbe és hiányzott az egyéni kreativitás is. A próbajátékosokkal kiegészülve minden játékosunk 45 percet töltött pályán, ami közvetlenül az edzőtábor előtt a terhelés szempontjából ideálisan alakult. 

2013.01.25. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu