VKLA Felmérések a Vasas Kubala Akadémián

A labdarúgás - az aktív játékosok magas száma, valamint a rendkívüli fizikai követelmények miatt, az egyéb sportágakhoz viszonyítva, illetve a sérülések előfordulási arányát figyelembe véve - az egyik legnagyobb rizikófaktorral rendelkező sport. Emiatt a mai, modern labdarúgás elengedhetetlen részévé vált a sporttudomány alkalmazása, illetve az annak kapcsán kapott eredmények gyakorlatba való integrálása.
A kutatások alátámasztják, hogy folyamatosan nő a sérülések gyakorisága, ezért a Vasas Kubala Akadémia kiemelten foglalkozik az utánpótlás korú labdarúgók folyamatos és strukturált vizsgálatával. A programban nagy szerepet kapnak a klub erőnléti szakemberei, akik ennek megfelelően alakítják ki a játékosok edzéseit és a mérkőzések napján való felkészülést.
Cél minden képességet fejleszteni: stabilitást, állóképességet, mozgékonyságot, erőt, gyorsaságot. Fejlesztő programot akkor lehet ideálisan kialakítani, ha feltérképezzük a lemaradásokat vagy gyengeségeket, ennek pedig leghatékonyabb módszere a felmérés. A Vasas Kubala Akadémián folyamatosan zajlanak a felmérések annak érdekében, hogy minden labdarúgónk a legjobb formáját hozhassa a bajnokság során, elkerülve a sérüléseket.

2017.08.22. 12:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu