FociFesztivál

Kövesse nyomon a FociFesztivál legaktuálisabb híreit, eseményeit.

Kubalás bemutatóedzés a Focifesztiválon

2013.09.08. 11:39:18

U11-es csapatunk bemutatóedzést tartott a Focifesztiválon:

Kubalások a Focifesztiválon

2013.09.08. 11:21:34

Zajlik az élet a Vasas Kubala Akadémia sátra előtt a III. Focifesztiválon:

A Kubalás gyerekek is remekül érzik magukat:

Mindenkit várunk szeretettel a III. Focifesztiválon!

Vasárnap ismét Focifesztivál!

2013.09.06. 16:17:41

Tavaly és tavalyelőtt 3000 vendéget fogadó FociFesztiválra idén még több látogatót várnak.

Az MLSZ hivatalos rendezvénye, a FociFesztivál célja, hogy jó hangulatú családi eseményként mutassa be: a foci közösségépítő, szeretnivaló játék. A FociFesztiválon mindent ki lehet próbálni, aminek köze van a focihoz, ezért a szervezők kérik, hogy mindenki sportos ruházatban jöjjön.

Lesz gombfoci, csocsó, freestyle, lábtenisz, tengo, footgolf, buborékfoci, bossaball, futsal, kis- és nagypályás futball, 11-es rúgó és dekázóverseny, női sátor.

A Vasas Kubala Akadémia is jelen lesz, valamint U11-es csapatunk játékos bemutató edzést is tart.

13 és 15 órakor a futsal válogatott szövetségi kapitánya, Tomas Rivera bemutató edzéseket tart, amihez akár csatlakozni is lehet.

A Kelet-Nyugat kispályás tornára még mindig lehet nevezni. A László Atya Kupán pályára lép többek között az írók, a diplomaták, a dj-k, az orvosok és az ügyvédek csapata is.

15 órakor kerül majd sor a Budapest Honvéd – Viktória Trend Optika FC női NBI-es bajnoki mérkőzésre.

17 órától SZÚR, azaz Színész-Újságíró Rangadó zárja a programot.

A FociFesztivál vendégsportja idén a krikett, a magyar krikett válogatott bemutató edzést és mérkőzést is tart.

Az Őrzők Alapítvány, a Tűzoltó utcai gyerekklinika alapítványa az idei FociFesztivál partnere. Gyógyult gyerekekből és a klinika orvosaiból álló csapatuk a magyar vízilabda és krikett-válogatott tagjaival kiegészülve bemutató focimeccset játszik majd.

Pályára lépnek a Speciális Olimpia és a Fogyatékosok Országos Diák- és Szabadidősport Szövetségének (FODISZ) fogyatékos labdarúgói is.

Az I. Nemzeti Sport Szabadrúgáslövő Bajnokságra már NBI-es játékosok is neveztek, a Kecskemét, a Videoton és a Kispest Honvéd futballistái. A nevezés továbbra is nyitva áll férfi és női játékosok számára egyaránt, a fődíj férfi kategóriában 500.000 forint, a nőknél 100.000 forint.

A FociFesztiválra a belépőjegy egységesen 500 forint, a fesztivál programja a www.focifeszt.hu oldalon olvasható.

Várunk Mindenkit szeretettel!

Vasárnap mindenki labdába rúg...

Kubala Akadémia Csillagai- Amatőr Válogatott 2:4

2012.09.01. 18:40:17

2:4 arányú végeredménnyel zárult a Kubala Akadémia Csillagai- Amatőr Válogatott mérkőzés. 

A Kubalások góljait Kozma István és Tóth Csaba szerezte.

 

Elkezdődött a Kubala Kupa

2012.09.01. 18:29:03

Elkezdődött a Barcelona öregfiúk és a Magyar öregfiúk válogatott mérkőzése.

Külön büszkeség, hogy a Barcelona játékosait az U12-es Kubalások kísérték a pályára.

Hajrá Magyarok!

Véget ért a strandfoci bajnokság!

2012.09.01. 13:53:00

Nemrég zárult le a II. FociFesztivál strandfoci bajnoksága, ahol remek szereplés után a Kubalás fiúk és lányok a 3. helyen zártak.

 

 

 

 

 

 

 

 

Hajrá Kubala!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zajlik az élet Telkiben!

2012.09.01. 13:23:58

 

A Kubala sátor előtt folyamatosan gyűlnek a gyerekek, akik dekázásban illetve kapuralövésben bizonyíthatják tudásukat az őket figyelő edzőknek. A jól teljesítő gyerekek kulaccsal, tapsolóval, lámpával, vagy csuklószorítóval lehetnek gazdagabbak.

A Kubalás edzésekbe több gyerek bekapcsolódott, akik így betekintést nyerhetnek egy akadémiai edzésbe, és egyben összemérhetik tudásukat a Kubalás tehetségekkel. Az igazán jól teljesítőknek edzőink további próbajáték lehetőségét is felkínálják, így akár be is lehet kerülni a korosztályos akadémiai csapatokba!

Megkezdődött a Vasas Kubala Akadémia programsorozata a II. FociFesztiválon

2012.09.01. 12:12:53

 

A nap Kubalás programja az U12-es csapat bemutatóedzésével vette kezdetét, melyet a toborzók követnek egészen 14.00 óráig. Közben pedig, a Vasas Kubala Akadémia sátránál különböző ügyességi játékokban, például dekázásban tehetik próbára magukat a fiatalok, fiúk és lányok egyaránt. 
A sportkedvelő közönség ma bepillantást nyerhet a Kubalások életébe, részt vehetnek az edzéseken és a későbbiekben megmutathatják tudásukat a Kubalás edzőknek. Az Akadémia 
szakemberei a gyermekek ügyességét és labdaérzékét is figyelik. Ki tudja, még az is előfordulhat, hogy éppen a mai napon találják majd meg Kubala László méltó utódját!
 
Az események tehát több szálon futnak a bemutató edzésen az U11-es és U12-es Kubalások mutatják be épp tudásukat, munkájukat pedig Németh Antal szakmai igazgató, Bordán Csaba és Kun István szakmai vezetők segítik. Gyakorolják a labda átadásokat és átvételeket, kapura lövéseket, illetve a labdavetetést. 
Pár perc múlva pedig itt fog elkezdődni az első toborzó, amire már most szép számmal jelentkeztek. Van olyan labdarúgó palánta, aki egyenesen Kaposvárról érkezett Telkibe, hogy bemutatkozhasson a Kubalás edzők előtt. 
Vasas Kubala Akadémia tehetségei
 
A sátornál eközben dekázásban, kapura rúgásban mutathatják meg tehetségüket a vállalkozó kedvű fiatalok. A bátor sportolók jutalma sem marad el Kubalás relikviák, például kulacsok, elemlámpák, és csuklószorítók garmadájából választhatnak ajándékot.
Harmadik helyszínünk pedig a strandfoci pálya, ahol Jakó István u11-es vezetőedző felügyelete alatt Kubalás fiúk és vagány lányok teszik próbára tehetségüket. A mérkőzések mérlegét tekintve eddig egy 4-2-es győzelmet, illetve egy 6-3-as vereséget könyvelhettek el, és harmadik meccsükön, az érdi Asterix ellen ismét a győzelemre hajtanak.
 
Természetesen a telki edzőközpont területén eközben is folyamatosan zajlanak a legkülönbözőbb programok és mérkőzések. 

 

A Vasas Kubala Akadémia programjai a II. Focifesztiválon

2012.08.31. 15:52:29

Telki SportcentrumMár csak egyet kell aludnunk, és megkezdődik az őrületes foci-fieszta Telkiben. Tudjátok, ott, ahol mindenki labdába rúg. Reggel 9 órától kezdődnek a programok Telki sportcentrumában. A Vasas Kubala Akadémia szakmai partnerként vesz részt a fesztiválon. A látogatók így megismerkedhetnek az Akadémia programjával, és megtudhatják, miért hatékony ez a képzési rendszer.

A Kubala Akadémia rengeteg programmal és meglepetéssel várja az érdeklődőket. Reggel 10:00-tól a centerpályán kezdődik az U11-U12-es csapatok bemutatója, ahol az akadémisták bemelegítő edzését tekinthetjük meg korosztályos edzők vezényletével. A szakmai team tagjai: Siposné Lénárt Edit, Bordán Csaba, Komódi László, Kun István, Harmati Tamás.  Az Akadémia ezzel párhuzamosan toborzást is tart. A bemutató végén lehetőség nyílik a közös játékra is.

A délelőtt folyamán a Strandfoci pályán is megkezdődnek az strandfoci bajnokság összecsapásai. Többek között akadémiánk U11-es csapata is küzd majd a trófeáért. A műfüves pályán lesz Kubalás sátor, ahol a legendás névadónk, Kubala László mellszobrának másolatát is megnézhetik az érdeklődők. Lehetőség lesz filmek és videók megtekintésére, de kérdéseinkre is választ kaphatunk a jelen lévő szakemberektől. A szervezők a kicsiknek is készültek különböző játékokkal! A legügyesebbek különböző Kubalás ajándéktárgyakkal gazdagodhatnak majd.

Az est fénypontján a Kubala kupán is segédkeznek majd a Kubalások, hiszen akadémiánk növendékei kísérik majd pályára az FC Barcelona és az Espanyol legendás focistáit.

Gyere és ismerd meg (még jobban) a Vasas Kubala Akadémiát!

Carlos Kubalával is találkozhatsz Telkiben

2012.08.31. 08:16:48

A szombaton megrendezésre kerülő II. Focifesztivál kiemelt programja a Kubala kupa, ahol a legendás futballista fia, Carlos Kubala adja át a kupát a győztesnek.

Carlos Kubala

A szervezők rengeteg színes és látványos programmal várják a látogatókat Telkiben.
A Focifesztivál fénypontja, hogy az FC Barcelona, az Espanyol és a Magyar öregfiúk válogatottai mérkőznek meg a Kubala kupáért. Az egyes mérkőzések 45 percesek lesznek. A Barcelona csapatában láthatjuk a hatvanszoros válogatott, kétszeres KEK-győztes, spanyol bajnok Victor Muñoz Manrique-t (Barcelona), és a 29-szeres válogatott, KEK-győztes, kétszeres spanyol kupagyőztes Roberto Fernández Bonillo-t. Az Espanyol öregfiúk között pályára lép a Szuperkupa-győztes Javier Escaich Ferrer és az U–21-es EB ezüstérmes, atlantai olimpikon Jordi Lardín. A magyar öregfiúk válogatott tagjaként pályára lép többek között Illés Béla, Lipcsei Péter, Halmai Gábor és Vincze Ottó is. A mérkőzés 18:00-kor kezdődik a Telki sportcentrumban, ahol nem más, mint Hajdú B. István, népszerű sportkommentátor közvetíti az összecsapásokat.
A rendezvény végén az édesapjáról elnevezett trófeát Carlos Kubala nyújtja majd át a nyertes csapatnak.

Gyere el te is, és szurkolj a helyszínen a kedvenceidnek!

Tisztelgés Kubala szobra előtt

2012.08.30. 09:28:25

Kubala László bronzszobra2012. szeptember 1-jén a II. Focifesztiválnak köszönhetően neves spanyol futballisták és csapatok tisztelegnek Kubala László szobra előtt a  Fáy utcai Sportcentrumban. A koszorúzási ünnepség délután 13.00-kor kezdődik. 
A koszorúzáson részt vesznek a Barcelona és az Espanyol öregfiúk csapattagjai, akik a Kubala László tiszteletére látogatnak hazánkba. A Fáy utcában beszédet mond Carles Rexach (Lionel Messi felfedezője), valamint az Espanyol részéről Rafa Maranon.

A spanyol labdarúgás rajongói előtt most itt a remek lehetőség, hogy találkozhassanak Jordi Lardinnal (Espanyol), Javier Escaich Ferrerrel (Espanyol), Robertoval (FC Barcelona) vagy éppen Roquet-val (FC Barcelona). Találkozzunk szombaton és tisztelegjünk együtt a spanyol legendákkal minden idők egyik legnagyszerűbb labdarúgója, akadémiánk névadója, Kubala László előtt!

Mezeket fel! II.Focifesztivál Telkin

2012.08.27. 16:00:28

II. FociFesztiválIdén második alkalommal kerül megrendezésre Telki edzőközpontjában a FociFesztivál, ahol mindenki labdába rúg. Az eseményre szeptember 1-jén kerül sor, ahová reggel 9 órától várják a látogatókat. Azokat akik szeretik a focit, szeretnek sportolni vagy egyszerűen csak aktív pihenéssel szeretnék tölteni a hétvégéjüket. A szervezők látványos programokkal és rengeteg sztárvendéggel készülnek az eseményre. Kipróbálhatunk mindent, a nagypályás futballon át a gombfociig, de csocsópárbajban vagy tizenegyes rúgásban is részt vehetünk.

A jó hangulatról biztosan gondoskodni fog a FociFesztivál három sztárműsorvezetője: Takács Rita, Hajdú B. István, és a rádiós-műsorvezető Harsányi Levente. Rajtuk kívül Zimány Linda, Konta Barbara, és Hajas László is jelen lesz, akik a celebvilág és a futball kapcsolatáról beszélnek majd. A színészek és az újságírók is focilázban égnek, mivel ők is megmérkőznek a centerpályán 16:00-tól. Többek között Nemcsák Károly, Rudolf Péter, Puskás Peti, Laklóth Aladár rúgják majd a bőrt.

Az egész napos foci-fieszta egyik kiemelkedő eseménye a Kubala kupa lesz. Akadémiánk névadójának,  Kubala Lászlónak a tiszteletére. 18:00-kor kezdődő összecsapáson a Barcelona, az Espanyol és a magyar válogatott "öregfiúk" csapata mérkőzik meg egymással 3X45 percben. A két külföldi csapat igazi sztárjátékosokkal képviselteti magát a rendezvényen. Itt lesz a hatvanszoros válogatott, kétszeres KEK-győztes, spanyol bajnok Victor Muñoz Manrique  és a 29-szeres válogatott, KEK-győztes, kétszeres spanyol kupagyőztes Roberto Fernández Bonillo, a Szuperkupa-győztes Javier Escaich Ferrer és az U-21-es EB ezüstérmes, atlantai olimpikon Jordi Lardín. A Barcelona delegációját nem más vezeti majd, mint Carles Rexach, Lionel Messi felfedezője. A magyar csapatban is neves futballisták – többek között Illés Béla, Lipcsei Péter, Halmai Gábor, Dragóner Attila és Vincze Ottó – szerepelnek majd.  A győztesnek járó kupát Kubala László fia, Carlos Kubala, valamint Kaszás László, Kubala egykori csapattársa adja át.

A rendkívül színes programpalettán a futballvilág számos ágazata bemutatkozik. A strandfoci szerelmeseinek kedvéért 13:00-ás kezdéssel Magyarország és Szlovákia válogatottja mérkőzik meg egymással egy barátságos meccs keretei között. A futsalrajongók megnézhetik a korosztályos női, és férfi válogatottak bemutatóit, és a szünetekben lehetőség nyílik a szabad játékra is. A helyszínen elcsíphetjük még a világbajnok magyar csocsósokat, gombfocisokat, és freestyle-osokat is. A katolikus papok futballcsapatát megszervező Lipp László Atya emlékére a László Atya Kupát rendezünk meg. Az Egyetemi Bajnokok Ligájában megküzdenek egymással a nyolc legnagyobb egyetem kispályás focistái. Amatőr focibajnokságon dől el, ki viszi haza a Kelet-Nyugat kupát, és arra a kérdésre is megkapjuk a választ, hogy a Duna jobb vagy bal partján fociznak-e jobban?

Idén a judo lesz a vendégsportága a fesztiválnak, így megismerkedhetnek a látogatók a sportággal a szabályokkal, és olimpikonjainkkal is (Ungvári Miklós, Karakas Hedvig, Bor Barna).  A további programokról és időpontokról mindent megtudhatsz a www.focifesztival.hu vagy a facebook.com/focifesztival oldalról.

 •   M GY D V P
  1 MOL VIDI FC 15 13 1 1 40
  2 PMFC 15 12 2 1 38
  3 VASAS KUBALA AKADÉMIA 15 11 1 3 34
  4 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS 15 10 1 4 31
  5 UTE 15 9 0 6 27
  6 ÚFC 15 7 4 4 25
  7 ZTE AKADÉMIA 15 7 3 5 24
  8 SZEGED-GROSICS AKADÉMIA A 15 7 0 8 21
  9 PAKSI FC 15 6 3 6 21
  10 SZOLNOKI MÁV UP. FC 15 5 2 8 17
  11 BUDAI FUTBALL CLUB 15 4 3 8 15
  12 GYIRMÓT SE GYŐR 15 4 2 9 14
  13 KAPOSVÁRI RÁKÓCZI BFLA 15 4 1 10 13
  14 KTE LABDARÚGÓ AKADÉMIA 15 3 3 9 12
  15 BÉKÉSCSABA LABD. AKADÉMIA 15 3 0 12 9
  16 SZEKSZÁRDI UFC 15 0 4 11 4
 •   M GY D V P
  1 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS 15 9 5 1 32
  2 UTE 15 10 1 4 31
  3 VASAS KUBALA AKADÉMIA 15 8 6 1 30
  4 PAKSI FC 15 9 1 5 28
  5 ÚFC 15 7 5 3 26
  6 PMFC 15 7 4 4 25
  7 ZTE AKADÉMIA 15 7 4 4 25
  8 SZOLNOKI MÁV UP. FC 15 7 4 4 25
  9 MOL VIDI FC 15 6 5 4 23
  10 KTE LABDARÚGÓ AKADÉMIA 15 6 3 6 21
  11 KAPOSVÁRI RÁKÓCZI BFLA 15 6 3 6 21
  12 GYIRMÓT SE GYŐR 15 4 3 8 15
  13 BÉKÉSCSABA LABD. AKADÉMIA 15 3 4 8 13
  14 BUDAI FUTBALL CLUB 15 3 2 10 11
  15 SZEGED-GROSICS AKADÉMIA A 15 1 3 11 6
  16 SZEKSZÁRDI UFC 15 0 1 14 1
 •   M GY D V P
  1 KTE LABDARÚGÓ AKADÉMIA 15 13 1 1 40
  2 MOL VIDI FC 15 10 1 4 31
  3 UTE 15 10 1 4 31
  4 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS 15 10 1 4 31
  5 VASAS KUBALA AKADÉMIA 15 9 1 5 28
  6 KAPOSVÁRI RÁKÓCZI BFLA 15 8 2 5 26
  7 SZEGED-GROSICS AKADÉMIA A 15 8 1 6 25
  8 BUDAI FUTBALL CLUB 15 7 2 6 23
  9 ÚFC 15 7 2 6 23
  10 PMFC 15 6 1 8 19
  11 PAKSI FC 15 6 1 8 19
  12 GYIRMÓT SE GYŐR 15 6 0 9 18
  13 ZTE AKADÉMIA 15 4 2 9 14
  14 BÉKÉSCSABA LABD. AKADÉMIA 15 4 2 9 14
  15 SZOLNOKI MÁV UP. FC 15 2 0 13 6
  16 SZEKSZÁRDI UFC 15 0 2 13 2
 •   M GY D V P
  1 PUSKÁS AKADÉMIA FC 15 14 1 0 43
  2 MOL VIDI FC 15 11 2 2 35
  3 HONVÉD-MFA 15 10 3 2 33
  4 MTK BUDAPEST 15 8 5 2 29
  5 DVSC-DLA 15 7 3 5 24
  6 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS 15 7 2 6 23
  7 FERENCVÁROSI TC 15 6 3 6 21
  8 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 15 6 3 6 21
  9 KTE LABDARÚGÓ AKADÉMIA 15 4 6 5 18
  10 ETO FC GYŐR 15 4 6 5 18
  11 VASAS KUBALA AKADÉMIA 15 5 2 8 17
  12 DVTK 15 5 1 9 16
  13 UTE 15 5 1 9 16
  14 PMFC 15 3 2 10 11
  15 KAPOSVÁRI RÁKÓCZI BFLA 15 3 1 11 10
  16 BÉKÉSCSABA LABD. AKADÉMIA 15 1 1 13 4
 •   M GY D V P
  1 HONVÉD-MFA 15 11 1 3 34
  2 FERENCVÁROSI TC 15 11 1 3 34
  3 PUSKÁS AKADÉMIA FC 15 9 4 2 31
  4 DVSC-DLA 15 9 3 3 30
  5 VASAS KUBALA AKADÉMIA 15 9 3 3 30
  6 MTK BUDAPEST 15 9 3 3 30
  7 ETO FC GYŐR 15 8 1 6 25
  8 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 15 7 2 6 23
  9 DVTK 15 7 1 7 22
  10 UTE 15 5 0 10 15
  11 MOL VIDI FC 15 4 3 8 15
  12 BÉKÉSCSABA LABD. AKADÉMIA 15 4 1 10 13
  13 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS 15 3 4 8 13
  14 KAPOSVÁRI RÁKÓCZI BFLA 15 4 0 11 12
  15 PMFC 15 2 3 10 9
  16 KTE LABDARÚGÓ AKADÉMIA 15 2 2 11 8
 •   M GY D V P
  1 VASAS KUBALA AKADÉMIA 11 11 0 0 33
  2 FERENCVÁROSI TC 11 9 0 2 27
  3 BUDAÖRS 11 8 1 2 25
  4 DUNAHARASZTI MTK 11 5 2 4 17
  5 KELEN SC 11 5 2 4 17
  6 VIADUKT SE BIATORBÁGY 11 5 0 6 15
  7 SOROKSÁR SPORT CLUB 11 4 3 4 15
  8 REAC SPORTISKOLA SE 11 4 2 5 14
  9 BVSC-ZUGLÓ 11 4 1 6 13
  10 DOROGI FC 11 2 0 9 6
  11 UTE 11 1 2 8 5
  12 DUNAKANYAR SE-SZENTENDRE 11 1 1 9 4
               
               
               
               
 •   M GY D V P
  1 FERENCVÁROSI TC 11 10 1 0 31
  2 UTE 11 9 1 1 28
  3 DUNAKANYAR SE-SZENTENDRE 11 8 1 2 25
  4 KELEN SC 11 7 1 3 22
  5 VASAS KUBALA AKADÉMIA 11 5 1 5 16
  6 VIADUKT SE BIATORBÁGY 11 5 0 6 15
  7 BVSC-ZUGLÓ 11 4 1 6 13
  8 SOROKSÁR SPORT CLUB 11 4 0 7 12
  9 DUNAHARASZTI MTK 11 3 2 6 11
  10 BUDAÖRS 11 2 2 7 8
  11 REAC SPORTISKOLA SE 11 1 3 7 6
  12 DOROGI FC 11 1 1 9 4
               
               
               
               
 •   M GY D V P
  1 VÁRDA LABDARÚGÓ AKADÉMIA 8 7 0 1 21
  2 MEZŐKÖVESD ZSÓRY FC 8 6 2 0 20
  3 FC HATVAN 8 5 1 2 16
  4 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 8 5 0 3 15
  5 BALMAZÚJVÁROSI FC 8 3 1 4 10
  6 DVTK 8 2 2 4 8
  7 VÁC VLSE 8 2 1 5 7
  8 VASAS KUBALA AKADÉMIA 8 2 1 5 7
  9 KAZINCBARCIKA 8 0 0 8 0
               
               
               
               
               
               
               
 •   M GY D V P
  1 PUSKÁS AKADÉMIA FC 8 7 1 0 22
  2 AIRNERGY FC-BMTE 8 7 0 1 21
  3 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 8 6 1 1 19
  4 DLA-DEAC 8 4 0 4 12
  5 VASAS KUBALA AKADÉMIA 8 3 2 3 11
  6 MERCEDES-KLC 8 2 2 4 8
  7 ÚFC 8 2 1 5 7
  8 DVTK 8 1 1 6 4
  9 KŐBÁNYÁÉRT FNLA 8 0 0 8 0
               
               
               
               
               
               
               
 •   M GY D V P
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 Budapest, Fáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu