U19 Gólt ugyan nem, de sok szép támadást és izgalmas meccset láthattunk Pozsonyban

Vasas Kubala Akadémia-Slovan Bratislava 0-0

Pozsony, 2016.08.06.,  13 óra

Lőrincz P. - Kiss B., Takács Zs., Csibra D., Dolhai G. - Rákos B., Kovács M., Rabatin R. - Garai Á., Borvető Á., Filipovic M.

Cserék: Tomori Z., Kalotai M., Szabó A.

Vezetőedző:

Szűkös kerettel utaztunk ki Pozsonyba, mert több játékosunk is kisebb-nagyobb sérüléssel bajlódott. Úgy kezdtük a mérkőzést, ahogy azt az öltözőben megbeszéltük. Védekezésben nagyon agresszívek, és kemények voltunk, ami nagyon meglepte a szlovákokat. A labdaszerzések után bátran felvállaltuk a támadójátékot, ami sok szép támadást eredményezett. Több lehetőségünk is volt a gólszerzésre, de a befejezések nem sikerültek igazán. A félidőben arra kértük a játékosokat, hogy továbbra is olyan motiváltan játsszanak, mint tették azt az első félidőben.

A második félidőben inkább a küzdelem dominált a pálya középső harmadában. A szlovákok váltottak, többet kockáztattak támadásban, aminek következtében nekünk újabb gólszerzési lehetőségeink voltak. Sajnos ezen a napon a kapu előterében semmi sem sikerült, de dolgozunk tovább, hogy kijavítsuk ezeket a hibákat. A játék többi elemével azonban nagyon elégedettek voltunk, mert taktikailag és mentálisan rendben voltunk. Nagyon fontosak ezek a nemzetközi mérkőzések, mert a játékosok a saját bőrükön tapasztalhatják meg az utánpótlás futball és a felnőtt foci közötti különbségeket.

Hajrá Vasas Kubala!

2016.08.08. 13:38

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu