VKLA Hétvégi eredmények - U11-U15

 

U15

Vasas Kubala Akadémia  - Hódmezővásárhely 6:0 (4:0)

Budapest, Pasaréti út 11-13., 2013.04.27. 11:30 óra

Összeállítás: Rabatin – Farkas, Egyed, Szilágyi, Fritz – Bakó, Micsinai, Ferenczi-Bakó – Gulyás, Pataki, Bagi

Cserék: Komódi, Láng, Kemerle, Egyed, Dali

Gólszerzők: Pataki ( 2 ), Szilágyi ( 2 ), Bagi, Micsinai

Pintér Tamás, vezetőedző:

Remek labdarúgó időben került sor a Hódmezővásárhely elleni bajnoki mérkőzésünkre, előző szombaton. Idegenben megizzadtunk a három pontért, és most is nehéz meccsre készültünk. Az első negyedórában kirajzolódott a meccs képe, mi támadtunk, ellenfelünk védekezett. Támadásainkkal gyorsan átjátszottuk a középpályát, ugyanis vendégeink itt próbáltak labdát szerezni, de nem jártak sikerrel. Ehhez képest Bakóék folyamatosan gyors támadásokat indítottak a mélységben beinduló támadóinkkal, és szélsőinkkel. Először Pataki talált rést a pajzson egy váratlan lövéssel (1-0), majd Szilágyi szöglet után növelte előnyünket (2-0). A 22. percben Farkas centerezése után Bagi helyezett az ellenfél kapujába közelről (3-0), majd Pataki egy szöglet utáni felhőfejessel adott nyomatékot támadójátékunknak (4-0). Szünet után azonnal gólt szerezett Szilágyi, ismét szöglet után (5-0), és érezhető volt, hogy lassulni fog a játék. Cserékkel frissített csapatunk, aminek következtében több átgondolt támadást sikerült megkomponálni, amelyek végén Komódi és Micsinai lövéseinél csak a felső léc akadályozta meg csapatunkat az újabb gól elérésében. Kevés ellenállásba ütköztek támadóink, ennek megfelelően nyugodtan gurigázhattunk az ellenfél térfelén is. A 65. percben Kemerle beadása után Láng elé pattant a labda, aki lekészítette Micsinainak, és az addig gólpasszaival jeleskedő középpályás, a vásárhelyi kapus felett pimasz emeléssel juttatta kapuba a labdát (6-0), a későbbiekben már nem változott az eredmény. Jól játszottak a fiúk, jó szellemiséggel, jó iramban gyűrtük ellenfelünket magunk alá.

Hajrá VASAS! Hajrá KUBALA!

 

 

U14

MTK- Vasas Kubala Akadémia 1-1 (0-0)

Csömöri úti sportcentrum, füves pálya, 2013.04.27. 9:00 óra

Összeállítás: Fodor- Csibra, Kiss, Bálint, Gál- Kovács Milán, György, Rabatin-Rákos, Szabó, Szegedi,

Csere: Katona, Pintér,Kovács Marcell,Kristály ,Varszamisz

Gól: Gál M

Komódi László, vezetőedző:

Gratulálok az egész csapatnak!! Nagyon jól és stílusosan játszott. Szinte minden megvalósult a pályán az MTK elleni mérkőzésen, amit oktatunk és megbeszélünk az edzéseken! Jó volt látni, hogy a felépített játékkal és labdabirtoklással tudtuk kompenzálni a fizikális hátrányunkat. Ha nincs az a fránya egyéni hiba még a győzelmet is megszerezhettük volna! Remélem, mindenkit megerősít ez a mérkőzés abban, hogy jó úton járunk!

Hajrá Vasas Kubala!

 

U13

Vasas  Kubala  Akadémia- Hódmezővásárhely (1:0) 3:0

Budapest Pasaréti út, 2013.04.27. 13:30

Összeállítás: Molnár – Czibulya ,Banka, Bencze, Csongvai – Szabó, Módly, Radnó – ,Csalár , Hámori,Bodnár.

Csere: Kristály,Dinnyés,Feka,Kacsó.

Gól: Hámori,Módly,Bencze

Nagy Norbert, vezetőedző:

 A mai napon csapatom minden tényezőben felülmúlta az ellenfelet. Sokat birtokoltuk a labdát és, ha el is veszítettük ,legtöbbször azonnal visszaszereztük azt. Több jó egyéni teljesítmény is akadt, de igazából,mint CSAPAT sikerült ezt a mérkőzést ,ilyen szervezett és jó játékkal megnyernünk. Gratulálok mindkét csapatnak.

HAJRÁ VASAS KUBALA AKADÉMIA!!!!!

 

 

U12

MTK-Vasas Kubala Akadémia 4:1 (1:0)

Csömöri út, füves pálya, 2013.04.27.11:00

Összeállítás: Molnár L. – Kovács D., Németh A., Nagy Zs., Puskás Zs.– Halmai Á., Dankó M., Baráth G.– Pigler B., Kálnoki-Kis Zs., Dombai B.

Csere: Hegyes Z.- Pigler B. helyett, Váradi M.- Halmai Á. helyett, Belső M.- Kálnoki-Kis Zs. helyett, Fialovszky M.- Kovács D. helyett a szünetben, Tóth M.- Baráth G. helyett, Kalmár O.- Németh A. helyett a 46. percben, Kovács O.- Dombai B. helyett az 52. percben

Gól: Belső M.

Harmati Tamás, vezetőedző: Ellenfelünk nagyon jól használta ki a hazai pálya előnyeit, amíg ők „otthonosan”, magabiztosan és dinamikusan mozogtak a füves pályán, addig mi csak kullogtunk utánuk. A pontatlan labdaérintések, helyezkedések és az erőtlen passzoknak köszönhetően nem találtuk a játék ritmusát, és nem tudtuk az eddig ránk jellemzőket bemutatni a mérkőzésen. Az első félidő elején még akadtak lehetőségeink a gólszerzésre, de a befejezéseknél nagyon határozatlanok voltunk. Később már az MTK akarata szerint alakult a játék, csak akkor tudtunk szépíteni és helyzeteket kialakítani, amikor már ellenfelünk kiengedett. Biztos vagyok benne, hogy a jövő héten tudunk változtatni és javítani a játékunkon, és újra potyognak majd a Vasas gólok. Gratulálok mindkét csapatnak!

Hajrá Vasas Kubala Akadémia!

 

2013.04.30. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu