VKLA Hétvégi programjaink - 2016.05.27-29.

Hétvégi programunk színes lesz ezúttal is, hiszen a bajnoki mérkőzések mellett lesz Kölyökliga, lesz Bozsik Program, gyermeknapi rendezvény, Vitesse látogatás és Vasas Családi nap is.

Pénteken megérkezik a Fáy utcába a Vitesse U13-as legénysége, az első napot pedig akadémistáinkkal mindjárt egy közös edzéssel kezdik. U14-es játékosaink szintén ezen a napon utaznak Hollandiába, ahol vasárnapig egy tornán és egy edzőmérkőzésen fognak részt venni.

Szombaton a bajnoki mérkőzésekkel indul a nap: U16-17-es csapataink az MTK korosztályos csapatait fogadják az Illovszky Stadionban, míg U19-es fiataljaink Zalaegerszegre utaznak.

A Fáy utcában a Kölyökliga keretében U8-9-es játékosaink lépnek pályára olyan ellenfelekkel szemben, mint a DVSC DLA, a Dunakanyar Régió UFC, vagy a Kiskunhalasi Szilády RFC.

Szombat délután az U13-as korosztályoké lesz a főszerep a Fáy utcában: a Vasas Kubala Akadémia, a Vitesse és az ASI Dinamo Star csapatai fognak megmérkőzni egymással.

Bozsik U11-13 Torna is lesz a hétvégén, de különböző helyszíneken: Csepelen, a Rozsnyai úton, Soroksáron és az Ikarus pályán játszanak korosztályaink.

A hétvégét vasárnap egy gyermeknapi focival zárjuk, mely a Városligetben kerül megrendezésre.

2016.05.27. 08:21

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu