VKLA HIVATALOS: Bencze Márk a Vitesse csapatához igazolt!

 
Tegnapi napon szakmai partnerünk, a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Vitesse együttese hároméves szerződést kötött akadémiánk 16 éves támadójával, Bencze Márkkal, aki még augusztusban csatlakozik az arnhemi klub korosztályos csapatához. Márk az Akadémiánkon és a korosztályos válogatottban nyújtott teljesítménye alapján hívta föl magára a figyelmet, a holland szakemberek már régóta figyelték, több mérkőzésére is ellátogattak, illetve vendégül is látták a játékost Hollandiában.
 
A Vasas Akadémia és a Vitesse között idén tavasszal megkötött hároméves együttműködési megállapodás egyik fő célkitűzése volt, hogy a nálunk nevelkedő tehetséges játékosoknak a magyar bajnokság mellett – amennyiben Márkhoz hasonlóan kiemelkedő teljesítményt nyújtanak -, külföldön is továbblépési lehetőséget biztosítsunk. Erre a Vitesse különösen alkalmas klub, ugyanis Hollandia egyik meghatározó utánpótlás-nevelő akadémiájáról van szó.
 
Sok sikert és egy hosszú, eredményes nemzetközi pályafutást kívánunk Márknak, akit idővel további fiatalok is követhetnek Akadémiánkról.

2016.08.03. 14:46

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu