VKLA Holnap indul a tavaszi szezon

A Vasas Kubala Akadémia korosztályai számára elérkezett a tavaszi szezon bajnoki nyitánya.
Legidősebb korosztályunk Schindler Szabolcs vezetőedző irányításával szombat reggel a tavalyi bajnokhoz Felcsútra utazik, hogy a felsőházban első alkalommal 11.30-tól pályára lépjenek a Puskás Akadémiai FC ellen. A felcsúti U19 az őszi záráskor 30 ponttal a tabella bronzérmeseként telelt, akadémistáink viszont a téli felkészülési időszak alatti veretlen sorozatukkal vágnak neki a találkozónak.
Bencze Zsolt U17-es játékosai szombaton hazai pályán játszanak és idősebb játékosainkhoz hasonlóan szintén a Puskás Akadémia ellen lépnek pályára. A 10 órakor kezdődő találkozón az a felcsúti csapat lesz az ellenfelünk, akik a tabella 2. helyén teleltek idén. A két csapat az őszi bajnoki mérkőzésen kívül a felkészülési időszakban is találkozott egymással, akkor 0:1-es felcsúti győzelem született.
Az U17-es mérkőzést követően is lesz program a Fáy utcai műfüvön, ugyanis Komódi László vezetőedző játékosai 12 órától játszanak ugyancsak a Puskás Akadémia ellen. A két együttes szintén találkozott egymással a téli felkészülés alatt, U16-os csapatunk ellenfele most a tabella 7. helyéről várja a találkozót.
U14-15-ös korosztályaink Békéscsabára utaznak szombaton. Mónos Tamás vezetőedző csapata ősszel 3:1-es győzelmet aratott hazai pályán a csabaiak ellen, akik jelenleg utolsó előtti helyen tanyáznak a tabellán, Kun György vezetőedző legénysége pedig fölényes, 5:1-es végeredménnyel és szép gólokkal zárta az őszi találkozót.

Sok sikert kívánunk csapatainknak! Hajrá Vasas Kubala!

2016.02.26. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu