MIP Így látták szurkolóink az U19-es Puskás-Vasas Kubala Akadémia meccset

Puskás Akadémia-Vasas Kubala Akadémia

U19-es bajnoki labdarúgó mérkőzés

2016.10.08., Felcsút.

Szép napsütéses, igazi őszi időben került sor a mérkőzésre.

Bátran kezdtük a játékot, már az első percekben mezőnyfölényt próbáltunk kialakítani. Sajnos az első öt-tíz percet durva belemenések jellemezték, de miután lecsillapodtak a kedélyek egyre inkább átvettük az irányítást. A 15. perc körül négy szögletet rúghattunk egymás után, de egyikből sem sikerült megszereznünk a vezetést. A negyedik szögletünk után egy ellentámadásból a Puskás Akadémia fölső kapufát lőtt. Sajnos a következő hazai támadást már nem úsztuk meg gól nélkül. 1:0 Ám egy perccel később már jött is a válasz. Szabadrúgást rúghattunk, egy kapu előtti kavarodásból Kiss Balázs egyenlített. 1:1 a 27. percben. Az egyenlítő gólunk után, jó iramú változatos volt a játék. Az első félidő hajráját mi bírtuk jobban, de a vezetést nem tudtuk átvenni. 1:1, a bíró lefújta az első félidőt. 

A második félidőt a Puskás Akadémia kezdte és az első támadásuk után szögletet rúghattak, de könnyedén hárítottuk. Majd ismét egy-két alattomos belemenés jött a hazaiak részéről, ami rontotta a meccs képét. Tördelték a játékunkat, egyszerűen nem engedtek játszani minket. Szabadrúgáshoz jutottunk kb. 20 méterről a 11-es számú játékosunk Borvető Áron alig lőtt fölé. A 68. perc kiállítást hozott a Puskás Akadémiánál két sárga lappal durva belemenés miatt. 75. percben kettőt cseréltünk. Kellett a frissítés. A cserék után a hazaiak szabadrúgást rúghattak, szerencsére sikerült menteni. 85. perc még egyet cseréltünk, érződött, hogy a szakmai stáb és a csapat mindent megtesz a győzelemért. A véghajrában szurkolói szemmel úgy látszott a fiúk mind fizikálisan mind fejben elfáradtak. A Puskás Akadémia még szögletből veszélyeztetett, de gyönyörűen hárítottuk. A 90. percben sajnos mi is megfogyatkoztunk, a 15-ös számú játékosunkat belemenés miatt a bíró kiállította. A három perces hosszabbításban sikerült megtartani az 1:1-es végeredményt. A bíró lefújta a mérkőzést. 1:1 

Úgy gondolom a fiúk megérdemelték volna a győzelmet, de az ellenfél játékából kiindulva a döntetlen sem olyan rossz eredmény.  

Hajrá Vasas Kubala!

Szarka Sándor MIP tag

2016.10.11. 15:25

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu