VKLA Jól sikerült Centenáriumi kupa

Elődöntő:

Tiszafüred – Vasas FC 0-6 (0-3)

Tiszafüred füves pálya, 2013.06.04., szerda, 16:00 óra

Összeállítás: Lékai – Rhyas, Lucas, Turi, Marcsek – Nagyházi, Recklet, Vida – Szedlár, Katona, Boda

Csere: Primus – Szedlár helyett, Rőthy – Nagyházi helyett és Jákó – Marcsek helyett a félidőben

Gól: Katona Bence (3), Szedlár Zoltán (2) és Jákó János.

Döntő:

Debrecen – Vasas FC 1-0 (0-0)

Tiszafüred füves pálya, 2013.06.04., szerda, 19:00 óra

Összeállítás: Tiszai – Rhyas, Lucas, Turi, Marcsek – Nagyházi, Recklet, Vida – Jakó, Katona, Boda

Csere: Primus – Katona helyett, Rőthy – Recklet helyett és Szedlár – Vida helyett a félidőben

Tóth Csaba, vezetőedző:

Centenárium kupára hívta meg a Tiszafüred megye I. osztályú csapata a Honvéd, a Debrecen és a Vasas csapatát. Két mérkőzésen kétszer húsz percben, egy elődöntőben és egy helyosztóban mérték össze tudásukat a csapatok. Az elődöntőben, mi a Tiszafüred – idei megyei bajnok – ellen léptünk pályára. Náluk négy olyan játékos is játszott, aki a felnőtt csapat keretének tagja. A két csapat között sebességbeli különbség volt a labdavezetésnél és a labda nélküli futásnál is. Nagy öröm, hogy ez az előny nálunk volt. Bátran és agilisan játszottunk előre, míg a védelemnek komolyabb feladata nem akadt. Szedlár Zoli egymás után kétszer villant. Először egy felsősarkos bombával 0-1, majd ziccerbe gurított a rövid alsóba
0-2. Még a félidő előtt Katona Bence egy beadást értékesített. 0-3.
A szünet után Katona Bence kétszer került a kapussal szembe és már 0-5 volt az állás. A csereként beálló Jákó Jani Boda saját szabadrúgásának kipattanóját rúgta be a hálóba. 0-6.
A mérkőzésen nagyon kulturált hazaiakat sikerült legyőznünk, akik a harmadik helyért a Honvéddal játszottak 0-0 döntetlent, de büntetőkkel 7-6-ra kikaptak.

A döntő alatt folyamatosan esett az eső. Az első félidőben Dombit, Rezest, Pölöskeit a soraiba tudó Debrecen dominált. Azonban a védekezésből egyre jobban helyeztük át a játékot az ő térfelükre. Nagy lehetőség egyik kapu előtt sem adódott. A félidőt követően a még jobban felázott pályán egyre több csúszkálás volt. Sajnos egy rossz helyezkedésnél Pölöskei góljával vezetést szerzett a Loki. A mérkőzés hátralévő részében egyre kevesebbet támadtuk az ellenfél kapuját és inkább mezőnyjáték alakult ki, sok technikai hibával. Az egy gól eldöntötte a kupa sorsát és így a második helyet szereztük meg, szerintem megérdemelten.
Gratulálok a csapatnak és a felnőtt csapatban debütáló játékosoknak!

 

  

2013.06.05. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 Budapest, Fáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu