U15 Juhász Gergő értékelte csapata remek hétvégi győzelmét

Kun György vezetőedző U15-ös korosztályához hétvégén a Kaposvári Rákóczi BFLA csapata érkezett. A mérkőzést az ünnepekre való tekintettel már pénteken lejátszották akadémistáink, s volt ok az örömre, hiszen 2-1-es végeredménnyel zárult a találkozó. A télen hozzánk igazolt Juhász Gergő értékelte az összecsapást.

-A hétvégén Kaposvár csapatát fogadtuk hazai pályán, s az egész mérkőzésen  nagyon jól megvalósítottuk azt, amit kért tőlünk az edzőnk az öltözőben. Feltoltuk a védekezést, így nagyon sok labdát tudtunk szerezni az ellenfél területén. Uraltuk a játékot az egész meccsen, ami meglátszódott az eredményen is.

Fiatal korosztályunk következő ellenfele szombaton 10 órától a Videoton FC együttese lesz Székesfehérváron. A fehérváriak néhány ponttal előttünk állnak a tabellán, s bár ősszel 0-1-es hazai eredmény született, a cél most egyértelműen a győzelem.

-Szombaton a Videoton FC otthonába látogatunk, ahol mindenképpen meg kell szerezni a három pontot. Ősszel sajnos nem sikerült győznünk, ezért most is meg kell valósítani azt, amit a Kaposvári Rákóczi BFLA ellen sikerült!

2017.04.21. 14:40

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu