U14 Kerkovits Tamás beszámolója az elmúlt két bajnoki mérkőzésről

U14-es korosztályunk elmúlt szombaton a Videoton FC együttesét látogatta meg. A csapat tisztában volt azzal, hogy ellenfelük is hasonló játékerőt képvisel, így szoros mérkőzésnek ígérkezett a találkozó. Kerkovits Tamás számolt be a székesfehérvári összecsapásról.

-Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, rögtön a mérkőzés elején már két góllal vezettünk. Góltól sikerült megvédeni a kapunkat, hiszen a védelem jó munkát végzett, de nem tudtuk tovább növelni előnyünket.

Nem ez volt az elmúlt egy hét alatt az egyetlen tétmérkőzés. Pál Zoltán vezetőedző gárdája megnyerte a 2017-es Nike Premier Kupa magyarországi döntőjét, így a csapat kijutott Berlinbe, ahol más európai országok győzteseivel fognak összecsapni. A program május első hétvégéjére esik, ezért az akkor megrendezésre kerülő bajnoki fordulót a két klub előre hozta.

-Kedden az UTE elleni mérkőzésen nagyon masszív volt a csapatunk az első perctől kezdve. A támadó részleg is hamar magára talált, így pedig megszereztük a vezetést, de sajnos ellenfelünk a középkezdésük után rögtön egy indításból ki tudott egyenlíteni. Két gyors akció góllal újra mi voltunk előnyben, így mentünk szünetre a találkozó félidejében.

A második játékrészben nem folytatódott a jó sorozat. A lila-fehérek először kiegyenlítettek, majd megszerezték a vezetést, s végül a győzelmet is. Kíváncsian kérdeztük Tamást, hogy ő miben látja az első félidei játékhoz képest a visszaesés okát?

-A második félidőt is jól kezdtük, de a csapat elkezdett kapkodni, amit az UTE ki is használt és kiegyenlítette a mérkőzést. Voltak nagyobb hibáink is, így az UTE még két gólt tudott szerezni. Ezeket a hibákat próbáljuk kijavítani.

2017.04.28. 11:57

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu