U11 Kölyökliga 5. fordulóján vett részt csapatunk

U11 Kölyökliga

Vác, Városi sportpálya, 2016.05.22.

Vasárnap délelőtt Vácon került megrendezésre a Kölyökliga utolsó, 5. fordulója, mellyen az U10-es és U11-es csapatunk is részt vett.

A mostani fordulóban a házigazda Vác, a kiskunhalasi Szilády, és a Debrecen csapatai voltak az ellenfeleink. Első ellenfelünk a Vác csapata volt, akik ellen az őszi körben vereséget szenvedtünk. Játékunkról elmondható, hogy végig irányítottuk a mérkőzést és jelentősen többet birtokoltuk a labdát ellenfelünknél, de mivel az utolsó 10-12 perctől eltekintve kissé lassan játszottunk, ezért számszerűleg nem volt nagy különbség javunkra. A mérkőzés első részében kevés volt a labdanélküli mozgás, illetve nem megfelelő tempójú, a labdát pedig időnként túldédelgettük, ezért nem csoda, hogy csak az első játékrész végén jutottunk el igazi gólhelyzetig, melyet viszont be is váltottunk. A második félidő közepétől már gyorsabban, és határozottabban játszottunk, aminek eredményeként sikerült rendre gólhelyzeteket is teremtenünk, és bár a váciak is szereztek találatokat, folyamatosan növeltük előnyünket, és megérdemelt győzelmet arattunk.

Második mérkőzésünket a Debrecen csapata ellen játszottuk, ahol azt kell, hogy mondjam, adtunk egy félidőnyi előnyt a hajdúságiaknak. Egy egyéni hibánkat kihasználva vezetést szerzett a DVSC, és bár nem volt több komoly lehetőségük, de határozottabb, és agresszívabb játékuk révén nem hagytak kibontakozni bennünket. A fordulást követően rendeztük sorainkat, és megfelelő hozzáállásunknak és gyorsabb játékunknak köszönhetően átvettük a játék irányítását, és sikerült gólhelyzeteket, illetve gólt is elérnünk. De ahogy lenni szokott, ellenfelünk egyéni hibáinknak kihasználva a maga javára eldöntötte a magas színvonalú, és kifejezetten jó iramú mérkőzés sorsát.

Utolsó meccsünkön a Szilády csapata ellen léptünk pályára, ahol teljesen felszabadultan játszottak, és játszhattak a srácok. A játék során végig mi irányítottunk, nagyon szép támadásokat vezettünk, melyek szinte minden alkalommal, gólhelyzettel zárultak. Védekezésben pedig sem időt, sem teret nem hagyva ellenfelünknek, szinte rögtön megszereztük a labdát. Mindenképp dicséretet érdemel a srácok hozzáállása, és mentalitása, hogy végig csapatként játszottak nem csak a Szilády, de az egész torna folyamán.

A mai nap teljesítményével a DVSC elleni vereség ellenére is elégedett vagyok, ellenfeleinknek sok sikert kívánok!

Hajrá Vasas Kubala Akadémia!

Eredmények:

Vasas Kubala Akadémia-Vác 4-2
Gólszerzők: Holdas, Farkas B. 2, Necula K.

DVSC-Vasas Kubala Akadémia 3-1
Gólszerző: Holdas J.

Szilády-Vasas Kubala Akadémia 0-8
Gólszerzők: Farkas B., Burger B., Czakó B., Holdas J., Necula K., Mizda Á. 3.

Játékosok:

Csaplár G., Busa V. – Burger B, Vass L., Pállai B. – Holdas J., Necula K., Czakó B., Kis D., – Farkas B., Mizda Á.

2016.05.24. 14:42

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu