U17 Laczkó János vezetőedző összegezte az U17-es korosztály idei szezonját

- A jól sikerült téli felkészülés bizakodásra adott okot annak tekintetében, hogy megmutatkozott: elsősorban fejlődnek a játékosok, másrészt sikerül versenyben maradni a feljutást illetően - tekint vissza a tavaszi szezon kezdetére az U17-es korosztály vezetőedzője, Laczkó János.
- Mentálisan sokat fejlődtünk és sikerült csapatként elhinnünk, hogy akár hátrányból is képesek vagyunk felállni. Minden ellenfél ellen domináns játékkal igyekeztünk a magunk javára fordítani a mérkőzést, ebben persze voltak hibák is.

A hónapok alatt megfigyelhető volt, hogy a szakember rendszeresen változtatott a keret összetételén, nem véletlenül.

- Komoly versenyhelyzet alakult ki a csapatban, amit a játékosok idővel meg is értettek, hiszen ez csak az ő fejlődésüket szolgálja. Szinte egytől egyig, minden játékos hozzátett  a munkához azzal, hogy vagy kívülről segítette a társakat, vagy a pályán törekedett a legjobb játékra.

Laczkó János számot vet, mérlegel, majd kiemeli mindazt, amit leginkább értékelt az elmúlt hónapok folyamán.

- A második legtöbb gólt lőttük a bajnokságban, s az ötödik legkevesebb találatot kaptuk, amit szép eredménynek tartok, viszont a győzelmek számában ez nem mutatkozott meg. Számomra mindenképpen nagy teljesítmény, hogy - két meccsel a bajnokság vége előtt - sikerült felzárkóznunk három pontra az osztályzós helyhez. Amennyiben kicsit kiegyensúlyozottabb teljesítményt nyújtunk, sikerülhetett volna a feljutásért játszani. Pozitív lépésként értékelem azt is, hogy több játékosom is lehetőséget kapott az U19-es bajnokcsapatban a szezon folyamán. Köszönöm a klubnak, a kollégáknak, a szülőknek és persze a játékosoknak is az idei közreműködést!

2018.06.30. 10:08

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 Budapest, Fáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu