U16 Nagyon értékes győzelem a Győr csapata ellen

 
Vasas Kubala Akadémia – ETO FC Győr 2:0 (2:0) 
 
Illovszky Rudolf Stadion  2017.04.15. 12:00 óra
 
Összeállítás: Bánfalvi – Kovács Dominik, Kovács Dávid, Oláh, Puskás – Ziegler, Golda, Singh – Dombai, Pataki, Krivács
 
Cserék: Tóth, Benyo, Kubó, Horváth, Kukucska, Vékony
 
Tóth Mihály vezetőedző:
 
Nagyon  fontos  mérkőzésen vagyunk túl, mivel olyan csapattal találkoztunk, amelynek hasonló eredményei voltak a mérkőzést megelőzően és sikerült legyőznünk őket.
 
Jól kezdtük a meccset és a mi akaratunk érvényesült. Magas intenzitás jellemezte az első 45 percet és sikerült nyomás alatt tartani az ellenfelünket. Számos lehetőséget dolgoztunk ki a Győr kapuja előtt és ha pontosabbak lettünk volna a befejezéseknél, akkor nagyobb arányú különbséggel is mehettünk volna a szünetre.
 
A második félidőre rendezte ellenfelünk a sorait és feljebb tolta a védekezését. Igéretes helyzeteket alakított ki a kapunk előtt, de a játékosaim önfeláldozó játéka megmentette a csapatomat a kapott góltól. Az elképzelésünk, hogy magasan feltolt védekezésből probáljuk letámadni és megzavarni az ellenfelünk labdakihozatalát, mindkét félidőben  jól müködött.
 
Boldog és elégedett vagyok a srácok mentális hozzáállásával és azzal a sok energiával, amit hétről-hétre beletesznek a közös munkánkba. A mérkőzés egészét tekintve úgy érzem, hogy az egész csapat megérdemli a dicséretet, mivel  roppant fontos 3 pontot szereztünk. Gratulálok nekik!
 
Hajrá Vasas Kubala!
 

2017.04.18. 18:48

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu