U16 Nagyon fontos pontot szereztünk a listavezető ellen

Vasas Kubala Akadémia – Illés Akadémia 1:1 (0:1)

Illovszky Rudolf Stadion 2017.04.28. 13:00 óra

Összeállítás: Bánfalvi – Rétyi, Kovács Dávid, Oláh, Puskás – Ziegler, Golda, Singh – Dombai, Pataki, Krivács

Cserék: Tóth, Benyo, Kubó, Horváth, Kukucska, Vékony

Tóth Mihály vezetőedző:

Az ellenfelünk kezdte jól a mérkőzést, mivel a mélységi rágyorsításokkal és felívelt labdákkal nyomás alatt tartott bennünket. Több lehetőséget alakított ki a kapunk előtt és az egyik ilyen szituációból gólt szerzett. Sajnos kevésbé sikerült kontrollálni az ellenfél támadásait s csak kapusunk nagyszerű védéseinek köszönhetően maradt egygólos különbség a szünetig.

A 2. félidőben változtattunk a felálláson és kettő poszton, amivel nagyszerűen átvettük a kezdeményezést és több alkalommal is helyzetbe kerültünk.

Egy nagyszerű támadás végén kiegyenlítettünk és egy kis szerencsével a győztes gólt is megszerezhettük volna.

Ellenfelünk is felállást módosított a 2. játékrészben, és átállt az egycsatáros játékra. Úgy érzem, hogy ezzel csak megkönnyítette a csapatom dolgát, mert kevés átütőerő maradt az Illés Akadémia játékában.

Összességében egy jó mérkőzésen vagyunk túl és fontos 1 pontot szereztünk a bajnokság első helyezettje ellen. Véleményem szerint jó úton járunk a csapatommal és megfelelő fejlődést mutatnak a játékosaim.

Ami nagyon pozitív volt ebben a 90 percben, hogy vesztett állásból álltak fel a srácok és ismét bizonyították a nagyszerű csapatszellemet, amely jellemző rájuk.

Hajrá Vasas Kubala!

2017.05.02. 13:08

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu