VKLA Négy Kubalás a pályán a Magyar Kupa elődöntőjében

A DVSC elleni Magyar Kupa elődöntője remek lehetőséget biztosított Akadémiánk játékosainak, ugyanis négyen is pályára léphettek. Ádám Martin és Turi Dániel kezdőként kaptak lehetőséget, Berecz Zsombor és Cseke Benjamin pedig csereként álltak be. Ádám és Cseke már több mérkőzésen is bizonyítottak, mindketten gólt is szereztek már, Berecznek és Turinak azonban ez volt az első tétmérkőzése a VASAS FC-ben.

   

Bár a mérkőzés eredménye nem a legjobban alakult - két büntetővel  már a 20. percben kétgólos előnyben volt az NB I-es csapat, a végeredmény pedig 0:3 lett - erről nem a Kubalás játékosok tehettek, ők ugyanis maximálisan megtettek mindent a csapatért. Berecz Zsombor lendületes játékát a VASAS FC honlapján is kiemelték, míg Turi Dánielt az NSO-nak adott nyilatkozatában emelte ki Dirk Berger, vezetőedző:

"Teljesen elégedett voltam a fiatalokkal, Turi Dánielt külön is kiemelném, az egyéni hibák nem tőlük jöttek."

A Nemzeti Sport, cikkében szintén a Kubalásokat emelte ki a mérkőzés pozitívumaként.

   

A találkozót a helyszínen tekintették meg az Akadémia labdarúgói, összesen több mint 200 Kubalás bíztatta a pályán játszó társait, valamint a csapatok bekísérését is a kis korosztályú Kubalás gyerekek végezték. Reméljük minél többen lépnek majd Ádámék nyomdokaiba!

 

A mérkőzésről további képek a "Galériák" menüpont alatt láthatóak.

Hajrá VASAS FC! Hajrá VASAS Kubala Akadémia!

2013.04.17. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu