VKLA Nike Premier Kupa edzői szemmel

Nike Premier Cup 2015

Csoportmérkőzések:

Puskás Akadémia - Vasas Kubala Akadémia 1-1

 Budapest, FTC, Népligeti sportcentrum iker füves pályák 2015.04.25-26. 11:00 óra

Összeállítás: Bánfalvi- Suhvasztov, Váradi, Bencze, Radnó–Armaan, Eichenvalder, Erős– Feka, Plajner, Kovácsréti

Csere: Mráz, Baranyi, Bodnár, Ráth, Módly, Nagy Z, Csongvai

Gól: Plajner

Kecskeméti TE-Vasas Kubala Akadémia 0-4

Összeállítás: Mráz- Bodnár, Váradi, Baranyi, Radnó– Eichenvalder, Erős, Kovácsréti– Suhvasztov, Plajner, Bencze

Csere: Bánfalvi, Armaan, Feka, Ráth, Módly, Nagy Z, Csongvai

Gól: Plajner 2, Bencze, öngól

Negyed döntő:

DVTK-Vasas Kubala Akadémia 1-2

Összeállítás: Bánfalvi- Suhvasztov, Nagy Z, Baranyi, Radnó–Váradi, Eichenvalder, Erős– Ráth, Plajner, Kovácsréti

Csere: Mráz, Delea, Bodnár, Feka, Módly, Nagy Z, Csongvai, Armaan

Gól: Kovácsréti, Plajner

Elő döntő:

FTC-Vasas Kubala Akadémia 0-2

Összeállítás: Mráz - Suhvasztov, Nagy Z, Váradi, Radnó–Delea, Eichenvalder, Erős– Ráth, Plajner, Kovácsréti

Csere: Bánfalvi, Baranyi, Bodnár, Feka, Módly, Armaan, Csongvai

Gól: Plajner, Erős

Döntő:

Honvéd-Vasas Kubala Akadémia 0-2

Összeállítás: Bánfalvi - Armaan, Nagy Z, Váradi, Radnó–Módly, Eichenvalder, Erős– Ráth, Plajner, Feka

Csere: Mráz, Bodnár, Csongvai, Kovácsréti, Delea

Komódi László, vezetőedző: „Mentális erő”

Nem igazán gondoltam, hogy ilyen eredményesen és célra törően fogunk játszani a torna alatt. A Nike Premier Cup címvédőjeként csak reménykedtem abban, hogy a munka, amit ezek a gyerekek nap mint nap elvégeznek az edzéseken végre párosulhat valami olyan élménnyel és érzéssekkel ami felejthetetlen lesz az utánpótlásban eltöltött éveik alatt! Rögtön az első csoportmérkőzésünk a tavalyit megismételve a Puskás Akadémia ellen játszottuk. Rendkívül nagy tempóval és nagy erővel kezdett a PFLA kitűnő csapata, letámadásaikból sok veszélyes helyzetet kialakítottak, de ezeket elhibázták és csak egy gólt szereztek, amit sikerült kiegyenlítenünk Plajner Ákos találatával. Továbbjutásért a csoportból a Kecskemét csapatát kellet 4-gólnál többel vernünk, hogy csoport elsőként juthassunk tovább. Megtervezett csapatjátékkal és egyéni jó teljesítményekkel is csak négy gólt tudtunk szerezni, ami ahhoz volt elég, hogy a csoportban azonos pontszám és gólkülönbséggel álltunk a Puskással együtt. Szabályban leírtak szerint ilyenkor sorsolással döntik el a csoportelsőséget a szervezők. A Fortuna nekünk kedvezett és így mi jutottunk tovább nyolc közé elsőként. Vasárnap a DVTK csapatával küzdöttünk meg a négy közé jutásért. Nagyon szervezetten és türelmesen játszottunk. Kicsit mélyebbről indítottuk a védekezésünket, de végig uralva a mérkőzést kombinatív játékkal próbáltunk helyzeteket kialakítani a támadásoknál. Sikerült is két gólt szereznünk! Megérdemelten nyertünk 2-1 arányban, és jutottunk az elődöntőbe!

FTC következett! Tudtuk, hogy a haza körülmények miatt nagyon motivált és agresszív lesz a Fradi játéka! Problémáink is adottak, folyamatosan fogytunk a fáradság és a sérülések miatt! Egyre több játékosnak volt problémája, de ami pozitív volt az egész torna alatt az a mentális erő, amiből táplálkoztak a fiuk! Olyan motiváltság jellemezte a játékunkat a mérkőzésen, hogy a Fradi nem bírt fogást találni rajtunk. Szerencse is mellénk állt egy-két veszélyes szituációnál. A csapat egységét mutatja, hogy a mérkőzés vége előtt szerzett két gólunknál a sérült játékosaink gyorsabban futottak a gólszerzőkhöz, mint aki pályán volt. Nagyszerű teljesítmény! Jöhetett a finálé a Honvéddal! Sajnos a döntő mérkőzésre totál elfogytunk sorra dőltek ki a játékosok és csak a védekezésre összpontosítottunk. Így még a büntető rúgások kiharcolására sem volt lehetőségünk. Megérdemelte a Honvéd a győzelmet! Gratulálunk, és sok sikert kívánunk az európai döntőhöz! Minden játékosomra nagyon büszke vagyok és remélem ezt a játékot és mentalitást tovább visszük a bajnoki mérkőzésekre és a mindennapokra!

Meg szeretném köszönni a munkát a stáb tagjainak rengeteget segítettek a játékosoknak mérkőzések előtt és között: Ancsin Tamásnak, hogy összedrótozta problémás játékosokat, Komódi Zsoltnak a szerelések és az izotóniás italok kezelésért, Vozár Gábornak a kapusok felkészítéséért, a többi kollégának, hogy drukkoltak és velünk voltak, a sérült játékosoknak hogy ott voltak velünk, a szülőknek a remek hangulatért és szurkolásért és utoljára hagytam közvetlen kollégámat Mónos Tamást aki meglátásaival és okos tanácsokkal látott el!

2015.04.29. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 Budapest, Fáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu