U15 Pachert Balázs DVTK elleni beharangozója

Pachert Balázs foglalta össze Kun György vezetőedző U15-ös korosztályából a múlt heti bajnoki mérkőzés legfontosabb momentumait, valamint kitért arra is, hogyan próbáltak felkészülni ellenfelükre.

-Hétvégén a Kecskemét csapatatát fogadtuk, akiket az őszi fordulóban 2-0 arányban sikerült legyőzni. A heti felkészülésben a labdabirtoklást gyakoroltuk, úgy érzem ezt meg is tudtuk valósítani a meccsen az első félidőben, ennek köszönhetően 1 gólos előnnyel mehettünk az öltözőbe a félidő végén. A második félidő eleje nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna, mert a Kecskemét 5 perc alatt 1-2-re megfordította a mérkőzést. Innen már nehéz dolgunk volt, mert ellenfelünk beállt védekezni és nem tudtuk megfordítani a meccset. Sajnos a csapatunkban volt pár sérült és beteg is.

Következő ellenfél a DVTK együttese lesz, Balázs pedig tömören, de a lényeget kiemelve fogalmazza meg elvárásait egy olyan csapat ellen, amely jelenleg a tabella középmezőnyében szerepel.

-Most szombaton Diósgyőrbe utazunk, ahol remélhetőleg egy jó meccset sikerül játszanunk majd, és miénk lesz a 3 pont, ha mindenki kihozza magából a maximumot!

2017.03.10. 13:26

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu