U19 Parádés gólokkal, négy meccsből négy győzelem csapatunk eddigi mérlege

Vasas Kubala Akadémia -  Honvéd 3-0 (2-0)

Fáy utca, műfüves pálya 2016.09.18., 10 óra

Tomori Z.  -  Kiss B., Takács Zs., Csibra D., Dolhai G.  -  Szabó B., Rákos B., Kovács M., Rabatin R. - Borvető Á., Erdélyi Zs.

Cserék: Pápai M. - Dolhai G. helyett a 64. perc, Gergye D. - Borvető Á. helyett a 64. perc, Garai Á. - Erdélyi Zs. helyett a 75. perc, Rákos B. - Filipovic M. helyett a 75. perc, és György N. - Rabatin R. helyett a 83. perc

Gólszerző: Borvető Á. 24. perc, Gajda M. (öngól) 36. perc, Filipovic M. 89. perc

Schindler Szabolcs, vezetőedző:

Nehéz mérkőzésre számítottunk, mert a Honvéd korosztályos csapatai mindig komoly játékerőt képviselnek, ami nem volt másképp most sem. Nem úgy indult a mérkőzés, ahogy azt elterveztük, mert a Honvéd nagyon agilisan és bátran kezdett. Az előző héthez hasonlóan most is változtattunk a felállásunkon a huszadik percben, ami sokkal stabilabbá tette a védekezésünket, és hatékonyabbá a támadó játékunkat. Mindkét csapat bátran támadott a Honvéd kétszer, mi egyszer találtuk el a kapufát, ami élvezetessé tette a mérkőzést. Szerencsére a gólokat mi szereztük! Erdélyi Zsolt több védő szorításában remekül játszotta meg Borvető Áront, aki futtából hatalmas gólt rúgott. Rögzített helyzetből is sikerült a kapuba találnunk, Rákos Bence remek beadása után, Borvető Áron zavarásában, egy védőről a saját kapujába jutott a labda.

A félidőben arra kértük a játékosokat, hogy továbbra is folytassuk azt a fegyelmezett játékot, amit az első félidőben is játszottunk. A Honvéd továbbra is bátran játszott, de védőink szinte hiba nélkül játszottak ezen a napon, így igazi helyzetet nem tudtak kialakítani a vendégek. A félidő közepén újra átszerveztük a csapatot, mert a kispadon is olyan játékosok ültek, akik képesek voltak hozzátenni a mérkőzéshez. Talán a végjátékot jobban bírtuk, mint a vendégek, mert több lehetőségünk is volt ebben az időszakban a gólszerzésre. Néhány perccel a vége előtt, Gergye Dani remekül ugratta ki Filipovic Markot, aki szemfüles módon negyven méterről átemelte a kint álló kapus felett a labdát. Erős ellenfelet sikerült legyőznünk, amiért dicséret illeti a CSAPAT minden tagját! Az "igazi" bajnokság most kezdődik, kíváncsian várjuk a folytatást, mert hétfőtől tovább folytatjuk a megkezdett kemény munkát.

Gratulálok a CSAPATNAK a győzelemhez!

Hajrá Vasas Kubala!

2016.09.19. 11:59

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu