U10 Pasaréti csapatunk Vácdukán járt Kölyökliga fordulón

Vasas Pasarét U10

2016.10.15-én (szombaton), Vácdukán vettünk részt a Kölyökliga küzdelmeiben.

A csapat tagjai: Niemeier L., Szilágyi J.,  Lantos D., Németh B., Balogh F., Ulrich Z., Takács D., Varga Z., Kővári O., Tóth M., Jónás Zs.

Körmérkőzések formájában folytak a küzdelmek, minden egyes csapat játszott mindenkivel. Így összecsaptunk sorrendben a Dunakanyar Régió UFC, a Plútó Eger és a MTK-MFS csapatával.

Arany Dávid vezetőedző:

Az elmúlt hetekhez képest visszafogottabb teljesítményt nyújtottunk. Főleg a védekezés részével nem voltam megelégedve és elsősorban a védekező harmadunkban nem voltunk elég határozottak. Sokszor nem mi irányítottuk a játékot, csak szaladtunk az események után. A támadójátékunk többé-kevésbé rendben volt, bár a pálya talaja nem volt kedvező a rövidpasszos játékunkhoz, ennek ellenére a srácok a játék ezen részét jól megoldották. A kapu előtt továbbra is sokkal nagyobb határozottságot, gyorsabb és pontosabb befejezéseket várok tőlük. Ugyanakkor dicséretet érdemel mindenki, mert mindegyik mérkőzésen végig nagyot küzdöttek, maximálisan odatették magukat. Az átlagosnál jobb teljesítményt nyújtott illetve nagyobbat küzdött Lantos Döme, Kővári Olivér és Balogh Félix.

Hajrá Vasas Kubala! 

2016.10.18. 10:38

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu