U16 Pataki Gergő értékelte az MTK elleni bajnoki mérkőzést

 
Az elmúlt héten az MTK csapatával volt bajnoki mérkőzése U16-os korosztályunknak, melyről a télen Akadémiánkra érkezett Pataki Gergő beszélt.
 
-Nagyon készültünk erre a  meccsre, hiszen tudtuk, hogy  egy jól összeszokott csapattal fogunk találkozni. Az első gól büntetőből született, majd egy szögletből kapott fejes gól után a csapatunk nehéz helyzetben került.   Éreztük, hogy az ellenfél összes tagja csapatként nagyon erős, maximális koncentrációval és technikai felkészültséggel rendelkeztek. Tudtuk, hogy nem lesz könnyű dolgunk.
 
Tóth Mihály vezetőedző azonban folyamatosan biztatta csapatát, hogy képesek visszahozni a meccset.
-A félidő után összeszedtük magunkat, és bíztunk abban, hogy tudunk még nyerni, hiszen mi is rendelkezünk ilyen felkészültséggel. Ami ezen a találkozón kevesebb volt bennünk, az a „hit”, de szerencsére edzőnk ezt a félidő szünetében megerősitette bennünk.
 
A mérkőzés 66. percében sikerült a hálóba találni akadémistáinknak, ezzel pedig lendületet kapott a csapat.
 
-Már csak egy gól kellett volna ahhoz, hogy döntetlenre hozzuk a mérkőzést, több helyzetünk is volt, de sajnos nem sikerült ezeket kihasználnunk. Úgy érzem, hogy a gólunk után kitámadtunk nagyon, és ezért kontrából mi kaptunk egy gólt. Itt már kezdtük érezni, hogy gond lehet... Csapatunk mentalisan megingott és ennek köszönhetően kaptunk még egy gólt.
 
A csapat nem tudta visszahozni a mérkőzést, de labdarúgóink a végsőkig harcoltak. 
 
-Ez a találkozó nem úgy sikerült, ahogyan mi elképzeltük, de ebből is tanultunk mindannyian. Nagy tapasztalatszerzés volt számunkra ez a meccs, és  ennek tudatában készülünk a következő, Honvéd elleni mérkőzésre.
 
A Bp. Honvéd MFA jelenleg a tabella 3. helyén áll. Gergő szerint szakmailag egy igen nagy feladat következik számukra.
 
-Szintén egy jól felkészült csapattal mérkőzhetünk meg, ami nagyon jó, hiszen  nagyon sokat tanulhatunk egymástól, ez pedig szerintem nagyon fontos kihívás mindannyiunk részére. Ezen a héten sokat dolgoztunk és javitottuk azokat a hibákat, amiket nem szabad többet elkövetnünk. Ebben vezetőedzőnk, erőnléti edzőnk és kapusedzőnk maximális támogatást és felkészülést biztosítanak számunkra. Szeretnénk megmutatni, hogy mi is tudunk erps csapatként eredményt elérni. Hajrá Vasas Kubala!

2017.05.18. 15:38

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu