VKLA Szakembereink célja a folyamatos fejlődés

A labdarúgók teljesítményében a technikai és taktikai felkészítés mellett elengedhetetlen a játékosok kondicionálása is. Akadémiánk erőnléti edzőinek célja, hogy futballistáink tökéletes erőnléti állapottal rendelkezzenek, hiszen ez minőségi alapot nyújt a magas szintű teljesítményhez.
Szakembereink - sokoldalúságuknak köszönhetően - az edzői stáb nélkülözhetetlen tagjaként segítik a korosztályos vezetőedzők munkáját. A modern labdarúgásban megnövekedtek a kihívások, ezért kizárólag olyan erőnléti edzők tudnak érvényesülni, akik nem csupán naprakészek a legújabb felkészítési módszerekkel kapcsolatban, de ismerik és használják is a különböző tesztelési eljárásokat. A Magyar Labdarúgó Szövetség Edzőképző Központja 2015-ben indította útjára erőnléti edzőképzését, melynek célja, hogy minden első és másodosztályú klub, illetve az utánpótlás akadémiák rendelkezzenek ilyen végzettségű szakemberekkel.
A Vasas Kubala Akadémia két fiatal erőnléti edzője, Lázár Zsolt és Bajor Richárd részt vettek az MLSZ 9 hónapos kurzusán, a mai napon pedig sikeresen levizsgáztak. Gratulálunk szakembereinknek!

2017.07.18. 13:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 Budapest, Fáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu