VKLA Szindikátusi nap: április 9.

 

A VASAS Kubala Akadémia a szindikátusi kapcsolatokban érintetteket egy szakmai napra hívta meg Pasarétre.

Célunk az volt, hogy a szakmai kapcsolatunkat tovább bővítsük, elméleti és gyakorlati szinten is bemutassuk a szakmai programunk legfőbb elemeit. A programban elméleti előadások, és edzésbemutatók is szerepeltek.

Szakmai vezetőink, Kun István a Dinamikus rendszerelméletről, Bordán Csaba pedig a Labdabirtoklásról tartott színvonalas előadást. A gyakorlati bemutatón az U11, és az U13-as korosztályunk szerepelt.

A szép számmal megjelent edzőkollégák mind az elméleti részben, mind a gyakorlati bemutatókon aktívak, és érdeklődőek voltak. Nyitottságot mutattak a mi elképzeléseinkkel kapcsolatban, sőt sok alapvető képzési elvben már most közösek az álláspontjaink.

A legfontosabb, hogy elindult egy olyan kölcsönös szakmai kapcsolat, amiből minden résztvevő sokat tanulhat, és felhasználhatja az utánpótlás játékosok képzésében. Az itt lévő szakemberek már most megállapították, hogy ezeknek a közös szakmai napoknak van létjogosultsága. Éppen ezért, május 6.-án vagy 7.-én, folytatjuk ezt a remek kezdeményezést.

Köszönjük a partnereinknek, hogy eljöttek és a következő találkozásunkig is jó munkát kívánunk Nekik!

2013.04.16. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu