U19 Szombathelyen lépett pályára Gabala Ferenc együttese

Illés Akadémia – Vasas Kubala Akadémia 3:1 (2:0)

Gól: Gál

Összeállítás: Tomori – Szabó, Takács, Pápai, Gál – Rákos, Kovács, Erdélyi – Malkócs (György), Borvető, Filipovics

Cserék: Bene, György, Rabatin, Kiss

Gabala Ferenc vezetőedző:

Nehéz időszakát éli az U19-es korosztály, mivel a múlt hét gondjai csak fokozódtak erre a hétvégére. Válogatott játékosainkra nem számíthattunk, a betegség hullám tovább tart, a felépülő játékosok jelentős deficittel rendelkeznek. Mindezek okán, kevesebb játékos állt a csapat rendelkezésére az aktuális fordulóban.

Az előzmények ellenére jelentős labdabirtoklási fölényt mutatott a játék képe. Az első hazai támadás, egy szöglet után az elmélázó védelem mellett gólt hozott. Kiegyenlített lett a játék, az Illés kontrajátékra rendezkedett be, amely csak esetenként jelentett veszélyt. Amíg mi nem éltünk a lehetőségeinkkel, addig egy hibás döntés növelte a hazai előnyt.

A szünetben átszerveztük a játékunkat, de ma minden ellenünk volt, - a középkezdést követő beadást juttattuk saját kapunkba.

 Amire a jövőben építeni lehet, hogy a csapat ennyi szerencsétlen momentum ellenére nem esett szét, mentálisan erős maradt.

Egy begyakorolt szabadrúgásból szépítettünk, majd egy kiállítást követően emberelőnybe kerültünk. A mérkőzés további részében felbillent a pálya! Nyomasztó fölényünk ellenére - talán a túlzott akarásnak is köszönhetően - nem tudtuk áttörni a hazai védelmet.

Ez egy ilyen mérkőzés volt! Tovább kell lépnünk…

2017.05.02. 10:58

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu