U19 Szoros mérkőzést játszottunk az NBIII-as felnőttek ellen

Csepel (NB3 felnőtt)-Vasas Kubala Akadémia – 2-1 (2-0)

Csepel, 2016.08.10., 18 óra

Tomori Z.  -  Kiss B., Pápai M., Csibra D., Dolhai G. - Rákos B., Takács Zs., Rabatin R. - Erdélyi Zs.,  Borvető Á., Filipovic M.

Cserék: Lőrincz P., Kalotai M., Szabó B., Kovács M., Garai Á., Szabó R.

Gólszerző: Kovács M.

Schindler Szabolcs, vezetőedző

Úgy vágtunk neki a nyári felkészülésnek, hogy olyan ellenfelekkel mérkőzzünk meg, akik ellen tudunk fejődni. A Csepel ideális ellenfél volt, hiszen a felnőtt futball ritmusa, stílusa teljesen más, mint azt a fiatalok megszokhatták az utánpótlás bajnokságokban. A hazaiak nagyon zártan védekeztek, mi viszont sokat birtokoltuk a labdát, amiből sajnos nem tudtunk igazán veszélyesek lenni. Végig mi támadtunk, a gólokat mégis mi kaptuk, mert a felnőtt futballban egy pillanatra sem szabad kiengedni.

A második félidőben többször is szerkezetet váltottunk, ami láthatóan megzavarta a hazaiakat, mi viszont egyre veszélyesebbek lettünk. A támadóbb szellemű játéknak köszönhetően Filipovic remek beadását Kovács Milán váltotta gólra. Az utolsó húsz percet végig támadtuk, gólt azonban már nem sikerült szereznünk. Ismét bebizonyosodott, hogy a magas labdabirtoklási fölény nem jelenti automatikusan a győzelmet. A felnőttek elleni mérkőzések mindig jó erőfelmérőt jelentenek a fiatalok számára.

Hajrá Vasas Kubala!

2016.08.12. 09:34

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu