Női Több felkészülési meccset is játszottak hölgyeink a napokban

A napokban két felkészülési mérkőzést is játszott női felnőtt csapatunk. Elsőként a Femina NBII-es gárdája ellen léptek pályára hölgyeink. Horváth Dóri a mérkőzésen szerzett találatával az első gólszerző lett a Vasas nagypályás színeiben. Mészáros Csaba vezetőedző értékelte a találkozót:

-A mérkőzésen bár nagy fölényben játszott a Femina, mégsem volt ez nyomasztó, hiszen sikerült többször eljutni a kapujuk elé, sikerült szép támadásokat felépítenünk. Az osztálykülönbség kijött, azonban csapatunk egyáltalán nem keseredett el a vereség miatt, így mondhatom, hogy megérte, és ebből az összecsapásból is sikerült tanulnunk! Ez volt a harmadik edzőmeccsünk nyáron, most hétvégén két találkozó szerepel a programban!

Hölgyeink a Farkas János torna alatt szombaton a Piliscsaba együttese ellen játszottak újabb felkészülési mérkőzést. Jó hangulatú mérkőzésen sok gól született. Gólok: Vágó K. (2), Bujdosó F., Horváth D., Töreky D., Zádori E. Harmadik találkozóját női csapatunk vasárnap délután a Kakucs KSE felnőtt női együttesével vívta.

2016.08.16. 10:09

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu