U17 Torvund Alexander mesélt szezonbeli első góljáról, MTK elleni meccsről, és, hogy mit vár a Puskás ellen

U17-es korosztályunk múlt heti, Bp.Honvéd elleni bajnoki mérkőzése elmaradt. Torvund Alexander és csapata a hétvégi összecsapásra készülnek, de előtte az agárdi gól szerzője az MTK elleni játékot értékelte.

-Az elmúlt időszakban nyártól kezdve sok mérkőzést játszottunk. Voltak szerencsésebb meccsek és kevésbé szerencsések is, mint például a legutóbb lejátszott összecsapás, ami az MTK csapata ellen volt. Erős kerettel álltak fel ellenünk, leginkább passzjáték volt a főszerepben és a labda birtoklása, amit jól is csináltak. Az első félidőben viszont a vezetést mi szereztük meg a szezonbeli első gólommal. A második félidőben felszabadult a csapat, és kezdtük mi is többet birtokolni a labdát, próbáltunk helyzeteket kialakítani. A 90. percig 2-2 volt az állás, mikor a hosszabbítás utolsó percében egy szabadrúgást követően az egyik támadójukhoz került a labda, aki betalált, így a meccs vége 3-2 lett az MTK -nak.

A mérkőzés óta eltelt időszakban volt idő változtatni, gyakorolni, átgondolni a teendőket.

-A héten átbeszéltük a mérkőzésen elkövetett hibákat, hogy ne ismétlődjenek. Törekedni fogunk a labda birtoklására és arra, hogy mikor kell és mikor nem kell letámadni az ellenfelet. Most hétvégén a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia ellen fogunk játszani. Tudjuk, hogy a felcsútiak labdabiztosak, gyorsak, és fizikailag is erősek. Az edzéseken a labda megtartása és a gyors letámadás volt  a főszerepben. A csatárok helyzetek befejezéseit gyakorolták több szituációból, a középpályások íveléseket, hosszú lapos passzokat vettek át. Ami még fontos és szintén gyakoroljuk, hogy a csapat együtt mozogjon. Az eddigi teljesítményünk alapján úgy gondolom, most az utolsó 3-4 meccsen sokkal több helyzetünk volt, mint a szezon elején. A futásokat is jobban bírjuk, mint eddig, tehát fizikálisan és a terhelés szempontjából is sokat fejlődtünk. Úgy érzem, hogy a csapat most kezdett igazán megerősödni, köszönhetően a változatos edzéseknek, az edzők segítségeinek és tanácsaiknak, meg természetesen a csapat hozzáállásának. A Puskás ellen törekedni fogunk a győzelemre és a jó játékra!

2016.11.25. 15:15

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 Budapest, Fáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu