VKLA U10: Megkezdődött a Bozsik torna tavaszi szezonja

Bozsik torna U10

Mészöly pálya Kánai út, pályaméret 35x55m, játékosok 6+1 játékidő 1x18 perc

Vasas Kubala Akadémia U10: Király Gábor, Bárány Gergő, Lontay Áron, Lukács Máté, Fiedler Gusztáv, Kovács Patrik, György Julian, Kovács Iván, Zámbó Márton, Kócsi Szabolcs, Kalmár Dániel

Mérkőzések:

1. Vasas Kubala Akadémia – FTC 0-0
Gól: -

2. Vasas Kubala Akadémia – CSHC 94 SE 4-3
Gól: Kovács 2, Lukács 2

3. Vasas Kubala Akadémia – Mészöly FS 0-0
Gól: -

4. Vasas Kubala Akadémia – MTK-MFS 0-1
Gól:-

Különdíj:

Vasas Kubala Akadémia legjobb játékosa: Bárány Gergő            

Vezetőedző:

Szombaton megkezdődött a Bozsik torna tavaszi fordulója. Nagyon vártuk az első fordulót, mert a kiemelt Bozsik tornákon mindig kiélezett jó mérkőzéseket tudunk játszani. Rögtön az első mérkőzésen a Fradival néztünk farkasszemet. Bár gól nem születetett mégis jó mérkőzést láthattak szurkolóink. Helyzetek akadtak itt is ott is, de a kapusok stabilan őrizték mindkét kaput.

A Csepel csapata ellen rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, már 4:1-re is vezettünk, mégis 1-1 egyéni hiba miatt szorossá tettük a mérkőzést.

Az utolsó két mérkőzésen egyik csapat sem tudott sok helyzetet kialakítani, de az MTK jól gazdálkodott ebből a kevésből is, míg mi sajnos kétszer is hibáztunk kapussal szemben. Az első mérkőzésen az egyik legjobb mérkőzésünket játszottuk idén, de a másik három mérkőzésre nem sikerült ugyanezt a sebességet továbbvinni.

Bárány Geri és Kovács Iván (Mogyi) játékát emelném ki, mindkét fiú nagyon jól védekezett és aktívan kivette a részét a labdakihozatalokban is.

Jövő héten a Kölyök liga is kezdetét veszi! Hajrá Vasas Kubala!

2016.03.06. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu