VKLA U11: MLSZ Bozsik téli teremtorna

Vasas Fáy u., 2016.01.24.

U11 Fáy utca

Eredmények:

Gázgyár I. – Vasas Kubala Akadémia 0–9 
Gólszerzők: Holdas J. (4), Kis D. (2), Kósa M. (3)

Vasas Kubala Akadémia – III. Ker. TVE I. 5–0 
Gólszerzők: Holdas J. (3), Kósa M. (2)

Vasas Kubala Akadémia Pasarét – Vasas Kubala Akadémia Fáy u. 4–2
Gólszerzők: Kis D., Holdas J.

Vasas Kubala Akadémia – Gázgyár II. 7–0 
Gólszerzők: Kósa M. (4), Czakó B., Kis D. (2)

III. Ker. TVE II. – Vasas Kubala Akadémia 0–6 
Gólszerzők: Kósa M. (3), Holdas J., Czakó B., Kis D.

Játékosok:

Busa V. – Holdas J., Kovács I., Czakó B., Kis D., Kósa M.

Vasárnap 12:30-tól, hazai pályán került megrendezésre az U11-es korosztály téli Bozsik körzeti teremlabdarúgó tornája a Gázgyár, a III. Kerület TVE és a Vasas Kubala Akadémia 2-2 csapata részvételével. Az előzetes sorsolással ellentétben sajnos a II. Kerület UFC csapata nem tudott részt venni a rendezvényen, így a szervezők a 6 csapat részére körmérkőzéses rendszerben, 15 perces mérkőzésekkel bonyolították le a tornát.

A torna során nyújtott játékunkkal nem voltam maradéktalanul elégedett, mivel elég hullámzó képet mutatott a csapat! Ezek a mérkőzések lehetőséget biztosítottak volna, hogy finomítsuk, pontosítsuk a játékstílusunknak megfelelő, sokpasszos, összjátékon alapuló futballunkat, de sajnos ez csak időnként, illetve néhány mérkőzésen nyilvánult meg. Ennek okát elsősorban abban látom, hogy kevés volt a labdanélküli mozgás, illetve a srácok úgy érezték, hogy egyénileg próbálják a játékhelyzeteket megoldani – akár több ellenféllel szemben is -, ami nem mindig sikerült…

Remélem, – bár furcsán hangozhat a nagyobb arányú győzelmek ismeretében – hogy tanultak a fiúk a hibákból, mert amikor gyorsan játszottuk meg a labdát, megfelelő támogatást adtunk egymásnak, fegyelmezetten és koncentráltan futballoztunk, kifejezetten szép, ötletes és látványos támadásokat vezettünk, melyek vége mindig gólhelyzet, illetve gól lett. És természetesen dicséret illeti a játékosokat a gólokért, a jó egyéni és együttes helyzetmegoldásokért, labdaszerzésekért és egymás helyzetbehozásáért.

Gratulálok a csapatnak, ellenfeleinknek sok sikert kívánok!

Hajrá Vasas Kubala!

 

U11 Pasarét

Eredmények:

Vasas KA „Pasarét” – Gázgyár II. 2-0      
G: Madarász N., Mag A.

III. Kerület II. – Vasas KA „Pasarét” 1-4
G: Galó G. (2)., Szoboszlai B., Gulyás E.,

Vasas KA „Fáy” – Vasas KA „Pasarét” 2-4
G: Gulyás E., Galó G., Szabó Sz. (2)

III. Kerület I. - VASAS KA „Pasarét” 0-1
G: Gulyás E.

Vasas KA „Pasarét” – Gázgyár I. 4-0
G: Galó G., Szabó Sz. (3)

Játékosok: Bánfalvi G., Szabó Sz., Gulyás E., Galó G., Madarász N., Szoboszlai B., Csikós B., Mag A.

Vezetőedző:

Az első téli Bozsik torna a Fáy utcában, a III. Kerület szervezésében került megrendezésre. A mérkőzések fedett helyszínen, három kézilabda méretű műfüves pályán zajlottak. Különlegesség volt, hogy futsal labdával a futsalból átvett szabályok szerint játszottak a gyerekek. Így az első mérkőzés még a labdával való ismerkedésről is szólt. Az első mérkőzés elején kicsit akadozott a játék köszönhető ez a sok pontatlan átadásnak. A mérkőzés második felétől egyre inkább alkalmazkodtak a gyerekek a szokatlan labdához, ennek köszönhetően játékunk is fokozatosan javult, a sok kimaradt helyzet ellenére is így magabiztos győzelmet arattunk. A következő négy mérkőzésen, mindenki nagyszerűen futballozott, jó védekezést, szép labdakihozatalokat, támadásvezetéseket produkáltak a srácok, amiket gyönyörű gólokkal sikerült eredményessé is tenni. Ha lehetett volna mindenkinek oklevéllel jutalmaztam volna a tornán nyújtott teljesítményét, de mivel sajnos csak egy embert lehetett kiemelni ezen a napon Madarász Norbert érdemelte ki a dicsérő oklevelet, kiváló mezőnymunkájáért és kiemelkedően lelkes játékáért.

Hajrá Vasas Kubala!

2016.01.28. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu