VKLA U11-U13: Bozsik torna különdíjasaink

U11

Forgó Milánnal való beszélgetésünkkor kiderült, hogy a kis labdarúgó szerint azért ő lett az U11-es Téli Bozsik Torna egyik különdíjasa, mert sok és szép gólt rúgott, összesen 15 találat került be a hálóba. Nem csupán ezen a napon volt ilyen eredményes, hanem az előző délutánon megrendezésre kerülő minitornán is szerzett három gólt az UTE ellen, mely meccs aztán győzelemmel is végződött. Milánnak nagyon tetszett a sátorban megrendezett torna, mert véleménye szerint hideg időben több ruházatban szükséges játszani, a fedett tornán pedig a sok ruha nem akadályozta őt a gyors futásban. A futsal labdát nehezen szokta meg a játék elején, mert alacsonyan pattan a súlya miatt, később azonban már nem okozott gondot neki ez sem. Erősebb ellenfélnek egyedül a III.ker. csapatát tartotta, de mint a 15 gólból is kiderült, Milán ügyesen állta a sarat ekkor is.

Az U11-es Téli Bozsik Torna kis különdíjasával, Csikós Balázzsal beszélgettünk a záró ceremóniát követően. Balázs elmondta nekünk, hogy a tornát megelőzően már volt a héten egy programjuk, a Hegyvidék SE ellen játszottak edzőmérkőzést. A meccs után az edzésen a tornára készülve a 4+1-es játékot gyakorolták, hiszen a Bozsik Torna volt a heti második eseményük és itt kiváló védő teljesítménye miatt esett rá edzője választása. Balázs úgy érzi, hogy az utolsó meccsük a III.ker. csapata ellen nehéz összecsapás volt, neki mégis inkább a Gázgyár együttese ellen kellett igazán megmutatnia, hogy milyen jól el tudja látni védő feladatait.

 

U13

Az U13-as Téli Bozsik Torna egyik különdíjasa az a Lakatos Gergő volt, akinek tehetségéről már korábban is beszámoltunk a Nemzeti Tehetség Program ösztöndíjának keretében. Kis labdarúgónk azzal próbált kitűnni a tornán, hogy nagyon hajtott, küzdött, így bizonyítva edzőjének, Pál Zoltánnak. 7 gólt szerzett ezen a délutánon, így minden bizonnyal edzője is büszke lehetett ifjú játékosára. Gergő nem csupán a Bozsik Tornán jeleskedett, hanem néhány héttel ezelőtt Dunaszerdahelyen is, ahol a nemzetközi tornán csapatával első helyen végeztek.

Zsigmond Zalán mezőnyjátéka miatt kapta edzője javaslatára az U13-as Téli Bozsik Torna egyik különdíját. A kis játékos úgy érzi, hogy sokat futott, hajtott és a jó meglátásaival, valamint góljaival és gólpasszaival hívta fel magára edzője figyelmét, csapata erősségét pedig a passzjátékokban látja. Zalánék a csapattal a héten edzettek már kis méretű pályán, készülvén a hétvégi  Bozsik Tornára, valamint jelen lesznek a mostani Vasas-Football Factor U12-es Nemzetközi Labdarúgó Teremtornán is.

2016.02.27. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu