VKLA U11, U13: Bozsik tornát rendeztünk a hétvégén

Szombaton kezdtük a Vasas Kubala Akadémia hétvégi programjait. U17 és U19 korosztályaink szikrázó napfényben játszották le Újpesten idei első felkészülési mérkőzéseiket, de átérve a Fáy utcába már érezhető volt a zordabb időjárás közeledte, hiszen a nap második felében borongós lett az ég. U14 és U15 mérkőzéseink fotóin nyomon követhető az időjárás változása, ahogy teltek az órák. A napot végül teremtornával zárták U15-ös játékosaink, így délután nem okozott gondot sem a hideg, sem a szél.
 
Vasárnap reggelre sejthető volt, hogy jelentős mennyiségű hóra ébredünk, hiszen már előző este elkezdődött a hétvégére ígért havazás. Sok egyesület ilyenkor megfelelő létesítmény híján le kell mondja aznapi programjait. A Vasas Kubala Akadémia azon kevés labdarúgó csapat közé tartozik, melyeknek nem jelent akadályt a hó, eső, vagy szélvihar... Fedett, fűtött, világítással ellátott sátrunk újfent bizonyította, hogy egyesületünk ideális feltételeket teremt a nálunk futballozni vágyó labdarúgóinak.
 
Ezúttal a Vasas Kubala Akadémia adott otthont a Bozsik Program téli tornájának, a körülményeknek pedig minden bizonnyal egyaránt örültek játékosok és a szép számmal kilátogató nézők is. A sátor hamar megtelt, a csapatok szurkolói pedig hangosan biztatták a játékosokat. Gólok is akadtak szép számmal, videoklipünkben hamarosan megcsodálhatjuk a szebbnél szebb támadásokat. Addig álljon itt Gabala Ferenc beszámolója az eseményről:
 
Téli Bozsik program
2016.01.24 Fáy utca
 
Az MLSZ kiírás értelmében az alközpontok rendezésében a hét végén került megrendezésre első alkalommal az U13 és U11 korosztályok tornája. A Vasas Fáy utcai sportcentrumában nyolc csapat részvételével színvonalas mérkőzéseket játszottak a megjelent csapatok. Az U13 korosztályban a Vasas Kubala Akadémia U12–13 vegyes csapattal vett részt.
 
Gyerekeink az Akadémia játékfilozófiájának jegyeit visszaadva látványos és egyben eredményes játékot produkáltak. Ami örömteli, hogy az egyéni kreativitás úgy jutott érvényre, hogy a csapatjátékot szolgálta.
Gyerekeink a mérkőzések mindegyikét abszolválták, kiemelkedett teljesítményünk a II Ker. UFC csapata ellen, ami az adott korosztály elvárásait tekintve komoly minőséget mutatott mindkét csapat részéről.
 
A sok jó teljesítményt nyújtó játékos közül Angyal – Tóth Ákos mutatott kiemelkedőt, így a torna zárásakor oklevéllel jutalmazták őket. 
 
Jó kezdeményezés, komoly szülői érdeklődés a gyerekek pozitív hozzáállása segítette a játékosok képzési folyamatának kiteljesedését.
 
Folytatás február 21-én.
 

2016.01.26. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu