U14 U14: Gólzáporos mérkőzésen döntetlen Nyíregyházán.

U14-es korosztályunk múlt hétvégén Nyíregyházára látogatott, a 2016/17-es szezon tavaszi rajtja idegenben indult. A keret tagja, a nyáron Akadémiánkra érkező Kincses Kristóf foglalta össze az elmúlt időszak munkáját.
-A csapattal már nagyon vártuk a Nyíregyháza elleni mérkőzést, hiszen az őszi fordulóban számunkra nem sikerült jól a meccs. A felkészülés utolsó hetében nagyon készültünk a találkozóra. Az edzéseken próbáltuk beállítani a helyezkedéseket, többnyire labdabirtokló edzéseket csináltunk.

A szombati döntetlennel 1 pontot sikerült elhozni Nyíregyházáról, viszont hétvégén Kecskemét csapata érkezik az U14-es korosztályhoz, akkor lesz lehetőség a pontok gyűjtésére.
-A hétvégi mérkőzés végeredménye 3-3 lett, ezzel nem voltunk megelégedve. A találkozó alatt nem nagyon tudtuk előhozni azokat a szituációkat, melyeket edzésen gyakoroltunk. A következő összecsapásunk Kecskemét együttese ellen lesz. A legutóbbi mérkőzésen fölényesen nyertünk ellenük, ezért reméljük, hogy ez megint így sikerül.

2017.03.02. 16:55

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu