VKLA U14: Mielőbbi felépülést kívánunk Nico!

Az U14-es korosztály pénteki, Spartak Trnava elleni mérkőzésén fiatal játékosunk, Finkbeiner Nico megsérült. Nicot arról kérdeztük, hogyan emlékszik a sajnálatos eseményre.

-Úgy történt, hogy hozta rám az ellenfél a labdát, be akarta adni és eltalálta a bokámat. Később ugyanez megtörtént, de ezután már nem bírtam lábra állni! A pályán lefújták spray-vel a bokámat, majd levittek a pályáról. A kispadnál a csapatorvosunk, Sanyi bácsi lejegelte a bokámat, végül bekötötte.

Hazajöttetek és elmentetek az Országos Baleseti és Sürgősségi Intézetbe, ahol kaptatok egy pontos diagnózist.

-Azt mondta az orvos, hogy nincs törés, de a lábamat pihentetni kell. A fekvőgipszet egy hétig rajta kell hagyni, és egy hét múlva leveszik,majd megnézik. Viszont holnap elmegyünk a Sportkórházba is és lehet, hogy ott már le is szedik.

Kíváncsian várjuk, hogy holnap milyen új információkat tudunk meg az állapotodról Nico, addig is minél gyorsabb gyógyulást kívánunk Neked a Vasas Kubala Akadémia és a kis csapatod nevében is!

-Köszönöm!  Üzenném a csapatomnak, hogy remélem, minél előbb vissza tudok térni hozzájuk és megint rendesen tudok majd edzeni.

FRISSÍTÉS:

Az orvos azt mondta, hogy részleges külső bokaszalag szakadásom van. 4 hétig nem szabad fociznom. A gipszet rögzítőkötésre cserélték.

2016.02.14. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu