U15 U15 - Horváth Patrik: Kemény munkával és összetartással képesek vagyunk előrébb jutni és még többet fejlődni

Az egyik legtöbb döntetlent játszó csapat voltunk idén, ennek ellenére a góllövő lista 3. helyét sikerült megszereznünk Kerezsi Zalánnak köszönhetően. Pál Zoltán legénysége az U15-ös bajnoki tabella 6. helyén végzett az őszi szezon végén, ezúttal Kovács Patrik volt az, aki összefoglalta a mögöttünk álló hónapok munkáját.

-Erre a félévre az volt a cél, hogy minél jobb helyen végezzünk a bajnokságban, illetve minél többet fejlődjünk. Sokszor hátrányba kerültünk a hónapok során, volt amikor fel tudtunk állni belőle, de sajnos olyan is, amikor szétestünk. A legtöbbször csapatként és egymásért küzdöttünk, így eredményesen és mindig emelt fővel tudtunk lejönni a pályáról. Úgy érzem, hogy egy nagyon összetartó és családias közösség alakult ki. Mindezt az edzőtáborban és a Hollandiában közösen eltöltött időnek is köszönhetjük, ami nagyon sokat segít a pályán. A tavaszi szezonra újult erővel szeretnénk elindulni, kemény munkával és összetartással képesek vagyunk előrébb jutni és még többet fejlődni.

A csapat - utolsó megmérettetésként - a Videoton FC együttesét fogadta hazai pályán, ahol Patrik és csapattársai egyértelműen nyerni szerettek volna, ám ezúttal ez nem sikerült.

-A mérkőzés előtti héten főként a labdabirtoklást gyakoroltuk, hiszen egy hajtós meccsre számítottunk. Győzni szerettünk volna, de sajnos nem így alakult. Az első félidő elején - egy büntetőt követően - ellenfelünk megszerezte a vezetést, a félidőig pedig már nem változott az eredmény. A második játékrészben ugyan próbáltuk rendezni sorainkat, de a sok elszalasztott lehetőség után sem sikerült gólt szereznünk. Ellenfelünk egy távoli lövésből újabb találatot lőtt, ezzel beállítva a végeredményt. Úgy érzem, hogy a csapat végig küzdött, de mentálisan elfáradtunk.

2017.12.20. 13:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 Budapest, Fáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu