U15 4 pont a két utolsó meccsünkön

Vasas Kubala Akadémia - Honvéd 3-3 (2-0)

Összeállítás: Bánfalvi - Kovács, Oláh, Vékony, Váradi - Ziegler, Kálnoki, Armaan - Halmai, Rétyi, Dombai

Csere: Sárközy, Puskás, Krivács, Horváth, Katona

Gól: Oláh, Halmai, Váradi

Vezetőedző:

Előrehozott mérkőzést pótoltuk, ahol a Honvéd csapatával mérkőztünk meg. Amint elharsant a kezdő sípszó magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést. Magabiztos és lendületes labdajáratással próbáltunk építkezni előrefelé. Sorra következtek a helyzeteink, amik természetesen nem maradtak kihasználatlanul. Oláh Krisztián büntetőjével meg is szereztük a vezetést. Vezetésünk után is folyamatos nyomás alatt tartottuk az ellenfelet. Gyönyörű támadásokkal terheltük az ellenfél kapuját, ami újabb gólhoz vezetett. Egy lendületes támadás végén Halmai Ádám értékesített egy oldalról bepasszolt labdát.

A második félidő nem a mi forgatókönyvünk szerint kezdődött, átszerveztem a csapatot, ami eleinte rövidzárlatot eredményezett, de gyorsan rendeztük a sorainkat és a folytatásban hasonlóan nagyszerűen játszottunk, ami újabb gólt hozott. Elégedett voltam a csapat hozzáállásával és a helyenként tetszetős játékkal.


Vasas Kubala Akadémia - UTE 3-1 (0-0)

Összeállítás: Bánfalvi - Kovács, Oláh, Vékony, Váradi - Ziegler, Kálnoki, Armaan - Halmai, Rétyi, Dombai

Csere: Nyirati, Puskás, Krivács, Zaka, Katona, Horváth, Benyó

Gól: Halmai, Krivács, Váradi

Vezetőedző:

Nagy várakozás előzte meg a hétvégi bajnoki mérkőzésünket, hiszen az Újpestet fogadtuk vendégül. Nem viselkedtünk jó vendéglátóként, mert az első perctől magunkhoz ragadtuk a mérkőzés irányítását, szinte végig mi irányítottuk a játékot. Sokat birtokoltuk a labdát és sok elmozgással és pontos passzal építettük fel a támadásokat. Mélységi indításokból, bejátszásokból végre gólokat szereztünk. A védelem is jól zárta a területeket nem volt könnyű a párharcokat megnyerni az amúgy is gyors és jó fizikumú újpesti csatárokkal szemben. Dicséretes a második félidőre becserélt játékosok jó játéka, nagyon hasznosan játszottak. Gratulálok a győzelemhez és az élvezetes játékhoz.

Hajrá Vasas Kubala!

2016.05.09. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu