VKLA U15: Krivács Roland értékelése a hétvégi meccsről

Hétvégén a Kecskemét csapatát fogadtátok hazai pályán és szerettetek volna visszavágni nekik az őszi eredmény miatt.

-Az őszi fordulóban a Kecskeméttől 2:1-re kaptunk ki idegenben. A tabellán a mérkőzést megelőzően két pozícióval voltak előrébb, mint mi. Ettől a mérkőzéstől az edzők és a játékosok is győzelmet vártak.

Az első bajnoki mérkőzésedet játszottad a Fáy utcai bázissal. Cserepadon kezdted a mérkőzést, kívülről hogyan értékeled a csapatod játékát?

-A mérkőzést nagyon jól kezdték a srácok. Az első félidőben végig dominált a csapat, az ellenfél kontrákból tudott csak támadni, de nagyobb veszély nélkül. A második félidőben kezdett magára találni az ellenfél és meg is szerezték a vezetést egy szerencsés szöglet után. A kapott gól után újra domináltunk a pályán és rengeteg helyzetünk volt.

Nagyszerű cserének bizonyultál, hiszen megszerezted első olyan bajnoki gólodat, amikor a Fáy utcai akadémisták csapatában játszottál.

-A hosszabbításban sikerült gólt szereznem egy tökéletes beadás  után, a srácok a földre terítettek és együtt ünnepeltük a találatot. Ha lett volna hátra a mérkőzésből még 10 perc, akkor biztosan megfordítjuk az eredményt.

Úgy érzed, benne volt a győzelem a mérkőzésben?

-Ha a helyzeteket nézzük és a labdabirtoklást, akkor a 3 pontot mi érdemeltük volna meg. A csapat minden egyes tagja nagyon jól játszott. Értékes pontot szereztünk.

2016.04.26. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu