U16 U16 - Pete Attila: Fontos lenne győzelemmel zárni az évet

Elmúlt hétvégén a paksiak csapatát fogadtuk itthon, U16-os korosztályunk pedig megvalósította ezen a mérkőzésen is a kitűzött célokat. A győzelemmel fontos 3 pontot sikerült itthon tartani, így jelenleg még mindig folyik a küzdelem a tabella második helyéért. A ZTE Akadémia 1 ponttal előz meg minket, míg hozzánk hasonlóan a - szintén 28 pontos - kaposváriaknak is lesz szavuk a dobogós helyekhez.

-Egy nagyon kellemetlenül játszó együttest ismertünk meg, akik sündisznó módjára védekeztek - fogalmazza meg véleményét az u16-os csapatból Pete Attila.
-A támadásaikat kontrákra építették, igazából csak a pontrúgásaik voltak veszélyesek, ennek ellenére mégis szereztek egy gólt. Végig mi irányítottuk a játékot, ennek köszönhetően négy gólt is szereztünk, így a végeredmény 4-2 lett. Hétvégén Szolnok csapata fogad minket, akik idáig 5 pontot tudtak otthon tartani, valamint összesen is csak 12 pontot szereztek. Ez lesz a szezonban az utolsó meccsünk, ezért remélem, hogy idegenben is többgólos győzelmet tudunk aratni. Fontos lenne győzelemmel zárni az évet, mindent bele fiúk! Hajrá Vasas Kubala!

2017.12.01. 20:19

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 Budapest, Fáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu