VKLA U16: Nagy Zoárd hétvégi beharangozója

A felkészülés alatt folyamatos fejlődést láthattunk a csapatodnál. A tavaszi bajnokság 4. fordulója előtt összegezd az idei munkátok folyamatát!

-Az átigazolási időszak alatt több új játékos is érkezett a csapatunkhoz, ezzel megerősítve a középpályát és a támadó zónát. A felkészülési időszak elejéhez képest sokat fejlődött a csapat erőnlétben és csapatjátékban is! A felkészülés végén a felmérés nagyon jól sikerült a csapatnak, ezzel is megerősítve azt, hogy jó formában kezdhetjük az idényt! Három meccset játszottunk idáig, mind a három mérkőzés döntetlen eredménnyel zárult. A három meccsből két meccsen is jól szerepeltünk, viszont a Győr elleni meccsen kicsit önbizalom hiányosan fociztunk.

Szombaton olyan csapat lesz az ellenfeletek, akiket ősszel legyőztetek. A Debrecen a tavaszi felsőházban vereséggel indult a Ferencváros csapata ellen, majd győzni tudtak az Illés Akadémia otthonában, múlt héten pedig újra kikaptak a Honvédtól.

-A hétvégén Debrecenbe utazunk, akik erős játékerőt képviselnek, de az előző szezonban itthon 1:0-ra meg tudtunk verni őket. A jó formában lévő csapattal, kreatív és erős támadójátékkal reméljük szombaton is győzni fogunk. Most már nagy szükség van a három pontra!

2016.03.18. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu