VKLA U16 válogatott: Bencze Márk jelenti Portugáliából

Belvon Attila vezetésével az U16-os válogatott ma lejátszotta első mérkőzését a négycsapatos portói nemzetközi tornán. Bencze Márk kezdő játékosként lépett pályára és végigjátszotta a mérkőzést.

A portugálok elleni első félidőben kiegyenlített volt a játék, óriási volt a mezőnymunka és az iram, viszont komoly helyzetet egyik csapat sem alakított ki. A második félidőben megváltozott a játék képe és a 62. percben vezetést szereztek a portugálok. Ezután még volt több szép helyzetünk is, de gólt már nem rúgtunk.

"Azért szenvedtünk vereséget, mert bár védekezésben egységesek voltunk, és az alapfeladatokat jól megoldottuk, a megszerzett labdák utáni átmenetekben többször vétettünk technikai hibát, mint amit a nemzetközi szint megenged. Nem játszottunk olyan kombinatívan és látványosan, mint az őszi meccseinken, a folytatásban gyorsabban kell gondolkodnunk, pontosabbnak kell lennünk, illetve nyomás alatt is meg kell tudni oldanunk az adódó játékhelyzeteket ahhoz, hogy eredményességben előrelépjünk - értékelt a mérkőzést követően Belvon Attila.

Portugália-Magyarország 1-0 (0-0)

Magyarország: Oroszi István - Farkas Dániel (Lipóth András, 58.), Horváth Csanád, Opavszky Balázs, Zeke Márió (Győri Olivér, 27.) - Kovács Krisztián (Újvárosi Ádám, 58.), Csonka András (Kiss Tamás, 49.) - Schön Szabolcs (Szerető Krisztofer, 41.), Bencze Márk, Horváth Olivér (Molnár Dominik, 49.) - Tímári Norman (Szoboszlai Dominik, 72.)

Természetesen Bencze Márk is jelentkezett Portugáliából. Márknak köszönjük a beszámolót és gratulálunk a szerepléséhez!

"Ahogy azt vártuk, egy nagyon erős portugál gárda fogadott minket. Az egész meccsen fölényben játszottak, sokkal többet birtokolták a labdát a térfelünkön, de jól zártuk a kapu előtti részt! Nagyon jól működött a védekezésünk, de a megszerzett labdákat rendre visszaadtuk az ellenfélnek, szerintem ezen kell majd változtatnunk az elkövetkezendő mérkőzéseken! Összességében jól játszottunk, gratulálok az egész csapatnak!"

2016.03.30. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu