U17 U17 - Kovács Dávid: Magabiztos játékkal megpróbálunk föléjük kerekedni

Tóth Mihály vezetőedző U17-es korosztálya a bajnokság 1. fordulójában egy pontot tudott itthon tartani. Szombaton 13 órától a PMFC együttese érkezett hozzánk, a találkozót gólszerzőnk, Kovács Dávid értékelte.

-A szezonnyitó bajnoki mérkőzésünk előtt a hét folyamán a regenerálódásra, a gyors és pontos passzok begyakorlására, illetve az alapozás utáni frissítésre helyeztük a hangsúlyt. Ezeken kívül a héten került sor a gyorsasági és állóképességi tesztek felmérésére is, amin több kimagasló eredmény született. A bajnoki rajt előtt stábunk feltérképezte az ellenfelet, ennek függvényében készültünk a mérkőzésre. A pályára már mindenki hideg fejjel és forró szívvel ment ki, azzal a tudattal, hogy meg kell nyerni a találkozót. A PMFC együttese kemény védekezéssel és kontratámadásokkal próbálta nehezíteni a dolgunkat, az utóbbi egy szögletet is eredményezett, amit sajnos gólra váltottak az első félidőben. A második játékrészben többet birtokoltuk a labdát, ezáltal több támadást vezettünk, majd egy jól elvégzett szöglet után sikerült a lecsorgó labdát a hálóba juttatnom. A meccset sajnos csak döntetlenre tudtuk hozni, de a hibákból tanulunk, így a következő, DVTK elleni bajnokira már ezeket kijavítva megyünk ki.

U17-es korosztályunk ezen a hétvégén Miskolcra utazik, a bajnokság 1. fordulójában a diósgyőriek legyőzték a Grosics Akadémiát idegenben.

-Következő ellenfelünkkel a felkészülés során egy szoros meccset játszottunk, amiből akkor ők jöttek ki győztesen. Úgy gondolom, hogy a DVTK le fog támadni, ezzel több terület fog megnyílni számunkra, amit nekünk ki kell használni. Nekik sikerült az első meccsüket megnyerni, viszont mi magabiztos játékkal megpróbálunk föléjük kerekedni. Hajrá Vasas Kubala!

2017.08.31. 12:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu