U17 U17 - Medgyesi Márk 2017 nyarán érkezett a Vasas Kubala Akadémiához

Medgyesi Márk igen fiatalon kezdett futballozni, mindössze négy éves volt, amikor a Halásztelek FC-ben először bemutatkozott. A labdarúgás szeretete családi vonás a Medgyesi famíliában, így egyértelmű volt, hogy Márk édesapja nyomdokaiba lép.

-Mikor focizom, minden gondom elszáll, örömöm lelem a labdarúgásban. Az egyik legszebb élményemet is a futballnak köszönhetem, 6-7 évesen egy emléktornán - szabadrúgásból - gólt rúgtam a Ferencváros együttesének.

Természetesen Márknak nem ez az egyetlen emléke, amivel büszkélkedhet, hiszen több díjat is bezsebelt a - Halásztelek FC-nél és a Csep-Gól FC-ben - eltöltött évek alatt: gólkirály és legjobb játékos is volt.

-A legbüszkébb arra vagyok, amikor 2013-ban az év játékosa lettem az egyesületemnél, valamint a 2015/16-os évben 36 találattal a harmadik lettem a bajnokság góllövő listáján.

Medgyesi Márk 2017 nyarán került a Vasas Kubala Akadémia U17-es korosztályához, s elmondása szerint a szakmai szempontok mellett az érzelmi kötődés is számított a döntésnél.

-Az Akadémia felfigyelt rám, ennek pedig különösen örültem, hiszen apukám nagy Vasas drukker. Nagyon jó benyomásaim vannak a klubról, sok jó ember közé kerültem: mind a csapattársak, mind az edzők és a stáb tagjai rendkívül segítőkészek velem. Az akadémia mindamellett, hogy segít elérni a kitűzött céljaimat, megtanít a szabályok betartására és az önfegyelemre, tehát felkészít az életre. A futball eddig is megtanított tisztelni másokat, de mióta itt focizom, duplán motiváltabb vagyok, mint eddig. A célom nem más, mint idővel pályára lépni a felnőttek között, valamint nemzetközi szinten is megmutatni a tudásom.

2017.08.30. 12:30

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu