U17 U17 - Oláh Krisztián: Minden mérkőzésre úgy készülünk, hogy nyerni akarunk!

-Január 8-án - közel egy hónapos pihenő után - elkezdtük a téli felkészülést a csapattal - eleveníti fel a másfél hónappal ezelőtti kezdést Oláh Krisztián, az U17-es korosztály tagja. - A téli szünet alatt sem engedtük el magunkat, hiszen programokat kaptunk annak érdekében, hogy minél frissebben, könnyebben kezdhessük meg a felkészülést.

Szükség is volt rá, hiszen Laczkó János vezetőedző legénységére feszített nyolc hét várt. A csapat elutazott Ausztriába és Horvátországba, hazai pályán megmérkőztek a Videoton FC, az Újpest FC, az FC Spartak Trnava és Kecskemét csapataival, de összecsaptunk Debrecen együttesével is.

-Az elmúlt időszak alatt az volt a cél, hogy a lehető legjobb erővel kezdhessük meg a bajnokságot, ennek érdekében a fő hangsúly az állókepességen volt. A felkészülési mérkőzéseken sok tapasztalatot szerezhettünk külföldi és hazai csapatok ellen, melyek során mindenki lehetőséget kapott, hogy megmutathassa magát. Ez nagyon fontos, hiszen mindenki be szeretne kerülni a keretbe, sőt a kezdő tizenegybe. További motivációt jelentett, hogy olyan próbajátékosok érkeztek hozzánk, akik itt szeretnének futballozni. Ezekből a labdarúgókból volt, aki elérte a célját és már nálunk játszhat, de sajnos volt, akinek nem sikerült. A csapatunk bővült, ez pedig azt jelenti, hogy az eddiginél is nagyobb lett a versenyhelyzet. Minden játékosnak a maximumot kell hoznia az edzéseken és a mérkőzéseken. Az érkezők jól beilleszkedtek, mi pedig segítjük őket ebben, hiszen egy csapatként kell működnünk. Úgy érzem, hogy mindenki megkapta a megfelelő támogatást ahhoz, hogy ideális állapotban kezdhessük el a bajnokságot.

Hétvégén kezdődik a bajnokság második szakasza, ahol újra lehetőség nyílik a pontok begyűjtésére.

-Elsőként a tabella 11. helyén tanyázó PMFC otthonába látogatunk. Ősszel - hazai pályán - 1-1-es döntetlent játszottunk velük, tehát ismerjük őket, tudjuk, hogy elég masszív és agresszív csapattal fogunk összecsapni. Számunkra továbbra is a bajnokság megnyerése a cél, ezért minden mérkőzésre úgy készülünk, hogy nyerni akarunk! Hajrá Vasas Kubala!

2018.02.22. 09:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 Budapest, Fáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu