VKLA U17: Döntetlen az Illés Akadémia ellen

Vasas Kubala Akadémia - Illés Akadémia Szombathely 2-2 (2-1)

Fáy utca, műfüves pálya, 2016.04.02. 12:00 óra

Összeállítás: Tomori Z. -  Rákos B., Kiss B., Bálint B., Kalotai M. – Rabatin R., Dolhai G., Garai Á. - György N., Filipovic M., Fehér F.

Csere: Mráz R., Szabó R., Kovács M., Szabó A., Eichenvalder R., Gál M., Tóth D.

Gól: Filipovic M., Fehér F.

Vezetőedző:

Nem a legjobb előjelekkel készültünk erre a találkozóra, mert négy meghatározó játékosunkat kellett nélkülöznünk. Ennek ellenére nagyon jól kezdtük a mérkőzést, mert folyamatosan az ellenfél térfelén tudtuk tartani a játékszert. A labdakihozatalaink rendre ültek és az ebből épített támadásokkal veszélyesek tudtunk lenni az ellenfél kapujára. Az első találatunk egy szabadrúgás utáni gyönyörű fejes volt. A gól tovább motiválta a csapatot és a lendületünk nem hagyott alább. Folyamatosan birtokoltuk a labdát és a visszatámadásaink is sikeresek voltak. A második találatunk egy mértani pontosságú mélyégi átadás volt, amit szintén fejessel értékesítettünk. Vezetésünk birtokában elkezdtünk kapkodni és a félidő előtt nem sokkal egy szögletet követően szépített a vendégcsapat.

A félidőben arra kértem a csapatot, hogy bátran, felszabadultan játsszanak tovább és ne az eredmény befolyásolja a teljesítményüket. A második félidőben egyre több volt az ütközés, ami nem igazán tetszett nekünk.  A kényszerű cserék miatt még nagyobb nyomás nehezedett a védelmünkre, amit az ellenfelünk az utolsó percekben gólra is váltott. Nem jó az utolsó pillanatokban gólt kapni, de ha ebből mindannyian tanulunk, akkor legközelebb már nem követjük el ezt a hibát. Csak gratulálni tudok a srácoknak, hogy egy ilyen erős bajnokságban ennyire jól teljesítenek.

9’ Rabati Ricsi mesterien adott be egy pontrúgást, amit Filipovic Marko az ötös magasságából nagyszerűen csúsztatott a hosszú sarokba. 1-0

14’ Bálint Béni ragyogó mélységi indítását Fehér Farkas 14 méterről fejelte a kifutó kapus felett a hálóba. Szép találat volt! 2-0

Hajrá Vasas Kubala!

2016.04.04. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu