MLSZ U17-es válogatott: Románia ellen már saját arcát mutatta a csapat

Kovács Péter – Kovács Krisztián, Opavszky Balázs, Bolla Gergő, Majnovics Martin, Csonka András, Szoboszlai Dominik, Bencze Márk, Csoboth Kevin, Schön Szabolcs, Greksa Bence. Ebben a felállásban küldte pályára U17-es válogatott csapatát Szélesi Zoltán szövetségi edző Spanyolországban a Románia elleni felkészülési mérkőzésen.

A labdarúgók számára fárasztó volt az út, valamint keménynek és kellemetlen stílusban futballozónak jellemezték ír ellenfelüket az első mérkőzésen, de a csapat a regenerálódást és gyors talpra állást követően elszántan ment ki a pályára a románok ellen. Abszolút más játékot láthattunk Románia ellen, aminek az eredménye meg is lett. Bár egy óriási vihar félbeszakította a találkozót, 1-0-ás végeredménnyel és a tudásnak megfelelő futballal újra azt az arcát mutatta meg a csapat, amivel az elitkörbe jutást kiharcolta.

-A hidegzuhany után magukhoz tértek a srácok, akiket annyiban meg kell védenem, hogy a hajnali kelés, és a hosszú, fárasztó utazással a lábukban futottak ki a pályára az írek ellen. A román válogatott ellen viszont már azt láttam, amit szerettem volna: taktikai fegyelemben, hozzáállásban, motiváltságban és az egy ez egy elleni párharcokban is megfelelően teljesített a csapat. Az első félidőben több nagy helyzetet is sikerült kidolgozni, akár három góllal is vezethettünk volna forduláskor - nyilatkozta Szélesi Zoltán szövetségi edző az mlsz.hu-nak.

2017.02.15. 11:07

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu