VKLA U17: Filipovics Márkó beszámolója a hétvégi meccsről

Hétvégén az az Illés Akadémia érkezett hozzátok, akikkel hazai pályán 1:2-es eredményt értetek el ősszel.

-Szombaton az Illés Akadémiát fogadtuk és most is, mint mindig, ugyanúgy készültünk erre a meccsre is, de a héten legfőképp a visszazáró védekezést gyakoroltuk. Tudtuk, hogy az Illés egy támadó jellegű csapat és nem lesz könnyű, de mivel tudtuk, hogy mi vár ránk, így egyből agresszívan kezdtünk és sikerült őket meglepnünk.

A 9. percben már meg is szereztétek a vezetést, aztán néhány perccel később Fehér Farkas találatával már 2 gólos előnyre tettetek szert.

-Gyorsan rúgtunk 2 gólt, ez elsőt nekem sikerült befejelnem Rabatin Ricsi beadását követően. Viszont a Haladás nem hagyta annyiban és beszorított minket. Ezért nekünk kontrákra kellet építenünk, viszont nagyon sok veszélyes helyzetük volt és így szépíteni tudtak.

A mérkőzés második felében ellenfeletek kiegyenlített, így végül 1 pontot szereztetek.

-Sajnos a második félidőben ellenfelünk egy szöglet után a 94. percben kiegyenlített... Nagyon nehezen viseltük, hogy egy percen múlt, hogy felkerüljünk a tabella élére. Viszont mi egy olyan csapat vagyunk, aki átélt vereséget is meg győzelmet is. Jövő héten az MTK-hoz megyünk és már arra koncentrálunk, ez a meccs már a múlt. Gratulálok a csapatnak, Fehér Farkasnak pedig mielőbbi gyógyulást kívánok!

2016.04.05. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu