VKLA U17: Garai Ádám beharangozója az Illés elleni meccsről

Hétfőn még pihenőtök volt Húsvétra való tekintettel, másnap viszont egész napos programmal hangolódtatok a heti munkára.

-Heti felkészülésünket az ünnepre való tekintettel kedden kezdtük meg, rögtön két edzéssel. Reggel főként erősítő gyakorlatokkal és kis játékkal, délután pedig a szokásos heti csúcsterhelést kaptuk meg, amivel a visszazáró védekezést próbáltuk gyakorolni. A hét többi napján az eddigiektől semmivel sem eltérő feladattal, edzéssel készülünk a hétvégi mérkőzésre.

Ősszel nem tudtátok itthon tartani a 3 pontot, most viszont alkalmatok nyílik erre, hiszen az Illés Akadémia-Haladás csapatát hazai pályán fogadjátok szombaton.

-Ellenfelünk a legutóbbi egymás elleni hazai mérkőzésünkön sajnos 2:1-es győzelmet tudott aratni a Fáy utcában. Egy támadó futballt játszó csapatra számítunk, akik próbálnak majd letámadni a mi térfelünkön és nyomást gyakorolni a védőinkre.

Az Illés Akadémia jelenleg mögöttetek áll a tabellán 5 ponttal, 1 győzelemmel, 2 döntetlennel és 1 vereséggel. Milyen előjelekkel várjátok a találkozót?

-Sajnos több kulcsjátékosunkat is mellőznünk kell majd eltiltások illetve sérülések miatt, de fiatalabb játékosokkal kiegészülve is jó és eredményes játékot szeretnénk majd mutatni, hiszen ha most nyerünk felugorhatunk a tabella élére. Összességében egy jó iramú és nehéz mérkőzést várok, ami mindkét csapat számára fontos három pontot jelenthet. Hajrá Vasas!

2016.04.01. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu